2777
2789

من با ی آقایی چن ماهی دوست بودم من باب آشنایی 

اومدن خاستگاری 

این آقا دکتره مطب داره 

موقعیت مالیش عالی 

خونه بالاشهر دو تا ماشین 

قد بلند هیکل و قیافه متوسط 

خانواده دار و با اصالت 

وضعیت مالیه خانوادشم خوبه 

این آقا قبل این ک با من آشنا بشه 

با ی دختر خانومی دوست بوده دختره بهش میگ گوشیم خرابه داری ی گوشی بهم قرض بدی 

اونم بهش قرض میده 

بعد ی مدت کات میکنن و دختره گوشی رو پس نداده 

پسره هم میره ازش شکایت میکنه 

من این موضوعو از ی آقایی شنیدم 

ینی مسئول ی ارگان (حراست)

من این موضوعو ک شنیدم 

کلا با این آقا بهم زدم 

ب نظرتون کارم اشتباه بود یا درست؟

من پیش خودم گفتم این آقا حتما هوس باز بوده و تجربه های دیگ ای هم غیر این دختره داشته

بله کار شما اشتباه بوده 

گوشی اون اقاست دوست داشته پس بگیره. دوست داشته بده.  

پسری با موهای فر🌚اگر ماه خوابش ببره ترو ور میدارم میزارمت روی آسمون🤍 خدایا شکرت که ارزمو براورد کردی متشکرم ازت🥺 مرسی که همه چی بهم دادی😊 از هیچ احدی ترس ندارم جز خدا🙂 پس منو با حرفات نترسون ☝️توی قرآن خوندم یعقوب یادم داده دلبرت وقتی کنارت نیست کوری بهتر است😍 🙂 تو نمیدونی! ولی اون موهای مشکیه موج دارتـ خعلی قشنگن واسم🥺💛پیرو۱۴ معصوم. مهربان . مذهبی نیستم . اعتقادی به حجاب ندرم هرکس می‌تونه هر جور دلش میخواد برگرده و سعی کنه ت پوشش بقیه دخالت نکنه🙂 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یچیزی رو بهت بگم، شما نباید اینجوری و با حدسیات کلا یه رابطه رو به هم بزنی، شما هم بخاطر احتمالاتی که میدادی خراب کردی، در این مورد رو نمیگمااا کلا گفتم بدونی اگ یه م‌قعیت خوب پیدا شد این مدلی ردش نکنی. وگرنه این همچین اش دهن سوزی هم نبوده

ازدواج و ۲ تا بچه خودش موضوع مهمی 

بچه ها رو قبول نکن تحت هیچ شرایطی و شرط بزار همین الان

اون قضیه موبایل با خودش مطرح میکردی از کجا میدونی به قصد و غرضی به شما گفته که بی خیال این آقا بشی 

خودت مجردی ؟ 

ازدواج و ۲ تا بچه خودش موضوع مهمی  بچه ها رو قبول نکن تحت هیچ شرایطی و شرط بزار همین الان اون ...

بچه ها بنظرم بزرگ که بشن دردسر درست میکنن و نمیذارن ایشون زندگیشو بکنه. الان اون اقا میگه باشه ولی بعدشو خدا میدونه 

ن عزیزم  مجردم  ۲۲ سالمه  پرستارم

حیفی نکن اینکارو پولو اینارو بذار کنار چجوری میخوای با کسی که 16 سال بزرگ تره و دوتا بچع داره زندگی کنی 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
ن عزیزم  مجردم  ۲۲ سالمه  پرستارم

😐😕🥴🤐عزیزم چ دلیلی داره ازدواجت با ایشون؟

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...
2810