2777
2789
عنوان

همه بیاین لطفا بنظرتون کارم اشتباه بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها بنظرم بزرگ که بشن دردسر درست میکنن و نمیذارن ایشون زندگیشو بکنه. الان اون اقا میگه باشه ولی ب ...

کاملا موافقم

چون همسر قبلی خود بچه هارو می‌کنه اهرم فشار و اعصاب خوردی 

ولی خود این خانم باید تصمیم بگیره که می‌تونه وارد این همه دردسر نشه 

ما هم تجربه هامون میگیم ولی کاش کسی به خود من راهنمایی میکرد کسی نبود و همه نظر سنجی هاشون فکر های خاله زنکی بود

تازه برا من دوره عقد جداشد.بچه هم نداشت.مصیبت ها کشیدم.هنوز بعد ده سال پشیمونم از غلطی ک کردم

منم به شوهرم میگم برگردم به عقب میدونستم آنقدر باید حرص بخورم هیچ وقت باهات ازدواج نمی‌کردم 🥹😉😁

من ۹۰ درصد مشکلاتم هیچ ربطی به خود شوهرم نداره 

منم به شوهرم میگم برگردم به عقب میدونستم آنقدر باید حرص بخورم هیچ وقت باهات ازدواج نمی‌کردم 🥹😉😁 ...

منم همیشه بهش میگم

من مشکلم بیشتر خانوادشه.البته خکدشم رفتارای بد خیلی خیلی زیاد داشت.الان بعد ده سال کم کم داره بهتر میشه.ولی خب دیگه برای من فایده ای نداره چون بهترین روزای عمرم گذشت.ان شاءالله بهتر بشه ب خاطر بچمون.از من ک دیگه گذشت

ببین منم با کسی ازدواج کردم ک تجربه طلاق داشته.ب نظر من تحت هیچ شرایطی بااین آقا ازدواج نکن

شما ک تحربشو داشتین میشه بگین چجوریه؟

این آقا دو این مدت ک با من دوست بود 

از هیچی برام کم نمیذاشت 

هر دفعه میومد پیشم دسته گل و کادو میگرفت 

خسیس نبود 

خیلیم بهم احترام میزاشت 

پیشنهاد خارج از عرفم اصلا بهم نداد 

ولی خب 

این حرفارو ک از این آقا شنیدم کلا باهاش تموم کردم 

شما ک تحربشو داشتین میشه بگین چجوریه؟ این آقا دو این مدت ک با من دوست بود  از هیچی برام کم نم ...

الان که نامزدی و مسئولیتی نداری همینقدر شیرین 

وقتی الان با شنیدن این حرفها این واکنشت بوده وقتی بری تو فامیل تیکه و متلک ها خواهی شنید 

ممکن خود اون خانم به هر دلیلی ببینی شاید سالی یکبار شاید ماهی یکبار 

بچه های اون آقا و ...

منم همیشه بهش میگم من مشکلم بیشتر خانوادشه.البته خکدشم رفتارای بد خیلی خیلی زیاد داشت.الان بعد ده س ...

من خودم هنوز بچه ندارم با اینکه سنم کم نیست ولی خوشحالم زود بچه دار نشدم چون برای مدیریت این وضع افتضاح کم میوردم 

من ارتباط قطع ولی ته دلم نگرانی های زیادی دارم