2777
2789
عنوان

بچه ها کی زبان ترکیه بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 126 پست
از اردیبهشت امسال جدی شروع کردم  خیلی کلمه های ترکی رو بلدم آهنگا و معنیشو می‌دونم ولی بخوا ...

عالیه که دختر

به خودت وقت بده هنوز خیلی جای پیشرفت داری

تا اینجاشم عالی پیش اومدی

کلا یادگیری زبان یکم زمانبره

من هنوزم که هنوزه یسری کلمات خاصشونو تازه میفهمم👩‍🦯

نوه عمم پنج شش سالش بود اونقدر قشنگ انگلیسی صحبت میکرد منم جرقه زد تو ذهنم از بچگی بفرستمش زبان ولی ...

اره چه خوب منم زنداییم پسرداییمو از سه سالگی داری میفرسته خیلیییییی خوبه من یک همکلاسی داشتیم از پیش دبستانی رفته بود زبان  کنکور زبان دو رقمی شد

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسم اهنگ annem هست از جاندان ارچتین

نه اخرش ثانیه های اخر این انم انم رو گوش دادم

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
توروخدااا؟؟؟ مرده؟؟ وای نه🥺 حاجی اسم دختره یادت نمیاد؟😂🤦🏻‍♀️ وای marsupilami هم خیییلی دوس داش ...

میگن مرده بعضیا میگن نه 💔

اسم دختره یادم نمیاد دیوونه شدم از دست این کارتون پیداش نمیکنم تا کلکسیونم تکمیل شه 

Arthur 

ای کاش انگلیسی هم نگاه میکردم الان یاد گرفته بودم 😔💔

https://abzarek.ir/service-p/msg/1993491

اسی منظورت اینه؟

اینو گوش دادی میشه بگی چی میگفت 

نوه عمم پنج شش سالش بود اونقدر قشنگ انگلیسی صحبت میکرد منم جرقه زد تو ذهنم از بچگی بفرستمش زبان ولی ...

واو ماشالله بهش😍😍

دقیقا ذهن آدم تو بچگی برا یادگیری زبان باز تر و اوکی تره

خیییلی عالیه

واو ماشالله بهش😍😍 دقیقا ذهن آدم تو بچگی برا یادگیری زبان باز تر و اوکی تره خیییلی عالیه

واییییییی مرسیییی عزیزدلممممممممم فدات شم خیلییییی مهربونییییییی    

چقدر طول می‌کشه یاد بگیرم بنظرت

دقیق نمیدونم فداتشم ولی تا جایی که یادمه من تا دوسال فوول بلدش بودم

و رفته رفته دامنش وسیع تر شد

یکم بالاترو ببین

قشنگ همین که کلیپه رو دیدم، هم صدای خواننده رو فرتی تشخیص دادم، هم چیزی که میگه رو

و به اسی گفتم بره تو نت بزنه

یکم که بگذره و خصوصا زیاااد آهنگاشونو گوش بدی دیگه قشنگ یادمیگیری

طوری که هم تو گفتاریش پیشرفت میکنی

(تو تاپیکامم هست چند جا که آهنگ ترکی استانبولی خوندم)

هم تو نوشتارش(یه متن بلند بالا میتونم بنویسم که عمراااا یدونه غلطم پیدا گنی😁)

سعی کن فقط وقت بذاری

میگن مرده بعضیا میگن نه 💔 اسم دختره یادم نمیاد دیوونه شدم از دست این کارتون پیداش نمیکنم تا کلکسیو ...

وای نمرده باشه🥲💔

منم هرچی فک میکنم یادم نمیاد کلی کارتون این مدلی ساختن که دختره موهاش اونجوری بوده🥴😂

وای آرتور🥺😍

کایو هم میداد

اولین کارتونی بود که دیدمش و عاشقش بودم🥲

نمیدونی الان چه حسی دارم  

2810