2777
2789
عنوان

بچه ها کی زبان ترکیه بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 126 پست
عزیزم زدم نیاورد که👩‍🦯

داخل روبیکاس

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر منم انگلیسی میدارم ببینه  خودم ترکی یاد میگیرم بهش یاد بدم انگلیسی سخت تره میگم خودش یاد ...

بهترییییین کار ممکنو میکنی بخدا

منم هراز گاهی با خودم میگم کاش از همون بچگی کارتونای انگلیش هم میدیدم حیف

وایییی bay becerekli عشقمممم بوداااااا چقدررر دوسش داشتم دختره رو نفهمیدم دقیق کدومو میگی😂 یکم ک ...

میگن مرده واقعیته ؟ انقدر گریه  کردم 💔

چند روز پیش نشستم همه اون کارتون هایی که میدیدم رو پیدا کردم یدونه الان این فقط مونده اسمش یادم نمیاد

دختره موهاش البالویی بود یه خاله داشت لاغر مردنی موهاش بلوند خودخواه یکی دیگه از خاله هاشم موهاش قرمز فرفری عینک داشت قدشم کوتاه بود و چاق تو karavan زندگی میکردن 

منم مامانم میگف خجالت بکش دیگ 😑😂😂😂🤣🤣

marsupilami  هم خیلییی دوس داشتم

https://abzarek.ir/service-p/msg/1993491

چه اپی بگو منم نصب کنم

خیلی اپ هس داخل بازار من خیلی وقت پیش داشتم  اسماشونو یادم نیس  الان هیچی ولی خدایی با فیلم فوقش یه چند تا کلمه جمله بشه یاد گرفت

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
چند مدته شروع کردی؟

از اردیبهشت امسال جدی شروع کردم 

خیلی کلمه های ترکی رو بلدم آهنگا و معنیشو می‌دونم ولی بخوام به فیلم رو کامل بدون ترجمه نگاه کنم بعضی جاهاشو نمی‌فهمم چی میگن فیلم رو قاتی می‌کنم 

اسی منظورت اینه؟

ارهههه   توروخدا بببین اخرشو یه اهنگ میخونه

بهترییییین کار ممکنو میکنی بخدا منم هراز گاهی با خودم میگم کاش از همون بچگی کارتونای انگلیش هم میدی ...

نوه عمم پنج شش سالش بود اونقدر قشنگ انگلیسی صحبت میکرد منم جرقه زد تو ذهنم از بچگی بفرستمش زبان ولی فعلا یکم زوده براش 

آذرماه سه سالش میشه 

میگن مرده واقعیته ؟ انقدر گریه  کردم 💔  چند روز پیش نشستم همه اون کارتون هایی که میدیدم ...

توروخدااا؟؟؟ مرده؟؟ وای نه🥺

حاجی اسم دختره یادت نمیاد؟😂🤦🏻‍♀️

وای marsupilami هم خیییلی دوس داشتممم😍😍

یه بچش که زرد خال خالی بود رو عاشقش بودم😍😂

همییییشه هم سوالم بود چرا پاهای زنش شبیه دست بود🤣😂

2810