2777
2789
عنوان

بچه ها کی زبان ترکیه بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 126 پست
میگن برخلاف چیزی که تو TV نشون میدن، مردمشون خیلی فقیر طورن و بخوای به انگلیسی چیزی بپرسی هیچییی بلد ...

کلن تو فیلمااااااا همه جا خیلی تصویر خوبی نشون میدن همین فیلم های صدا سیما خودمون همه شرکت دارن خونه های انچنانی ماشین شاسی بلند ولی درواقعیت برا یه خونه اجاره کردن وپراید کلی مشکل داریم سختمونه    

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اورگوه بندی بندی نبود

نه عزیزم گورومزلر میگفت من اینجوری میشنیدم    

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
بله

پرنسس برفی عزیزم بازم خیلی ممنونم ازت امیدوارم همیشه خوشحال باشی به همه ارزوهات برسی     خیلی بهم حس خوبی دادی که اهنگ ام رو پیدا کنم شب تون خوش   

دقیق نمیدونم فداتشم ولی تا جایی که یادمه من تا دوسال فوول بلدش بودم و رفته رفته دامنش وسیع تر شد ...

مشکل من همون وقته 

روزا دخترم نمی‌ذاره شبا همسرم 

کلا آرامش ذهنی ندارم الان بیدارم تا چهار پنج صبح میخام فیلم ترکی ببینم اونم هی دخترمو باید ببرم جیش بگیرم مبادا لحافشو کثیف کنه فکرم یجا نیست 

فکر کنم بیشتر بکشه ولی خب تا چهار پنج سالگیش جا دارم بعدش میخام انگلیسی یاد بگیرم 

دعا کن برام