2777
2789
عنوان

بچه ها کی زبان ترکیه بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 1173 بازدید | 126 پست
تواهنگه یه چیزدیکه گفته یه چی دیگه شنیدی خواهر    

خب من بیچاره مشکلمم همینه وقتی از یه اهنگ ترکیه خوشم بیاد کلن میمیرم تا اهنگ رو پیدا کنم 

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
چجوری مسلط شدی  من هرچی تلاش میکنم نمیتونم لغت میخونم و فیلم میبینم

من راستش از ۶ سالگیم با کارتونا و سریالای ترکی بزرگ شدم

ینی فک کن همسنام عموپورنگ و خاله شادونه میدیدن و من کارتونای خفن خارجی با زبان ترکی😂

فک کن ۹ سالگیم عشق ممنوعه رو کامل دیدم🥴😂

کلا آهنگای ترکی گوش دادم

الان شاید باورت نشه ولی بازیگر و خواننده ایرانی به اونصورت نمیشناسم ولی تا دلت بخواد خواننده و بازیگر و آهنگ ترکی بلدم👩‍🦯

سعی کن فقططط فیلم و آهنگ ببینی و گوش بدی

باور کن خوندن همینجوری لغت ب اونصورت موثر نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من راستش از ۶ سالگیم با کارتونا و سریالای ترکی بزرگ شدم ینی فک کن همسنام عموپورنگ و خاله شادونه مید ...

عه وااااااییی مثل من 

اون کارتون که موهای دختر البالویی بود دوتا خاله داشت یکی لاغر یکی چاق  یادت میاد توkaravan بودن ؟

Bay becerikli یادته؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/1993491

من راستش از ۶ سالگیم با کارتونا و سریالای ترکی بزرگ شدم ینی فک کن همسنام عموپورنگ و خاله شادونه مید ...

خوب تواون سن کم دیدن اون فیلم‌ها که مناسب سنت نبود مشکلی ایجادنکرده البته ببخشید میپرسم چون دخترمنم ۱۲سالشه خیلی علاقه به فیلم‌های ترکی داره ولی اجازه نمیدم میگم مناسب نیست

فیلم زیاد میبینم زیرنویس 

آهنگ هم گوش میدم ولی نمی‌دونم روش ام اشتباهه   دقت نمکنم. خنکم.  چیه که نمتونم حرفه ای بشم

تو تلگرام؟ بذا بنگرم بیام

نه روبیکا من از فیلترینگ دیگه تل و اینستام نابود شد  

اگر بی جنبه هستین لطفا ریپلای نکنید ممنون واقعا حوصله ادم هایی که میخوان به ادم حمله کنن نفرین کنن   نی نی یار سر چیز هایی الکی تگ کنن اصلن ندارم و از شون متنفرم پس اگه همچین ادمهایی خواستن منو ریپ کنن همه حرفهاشون به خودشون نه میخونم نه جواب میدهم
عه وااااااییی مثل من  اون کارتون که موهای دختر البالویی بود دوتا خاله داشت یکی لاغر یکی چاق &n ...

وایییی bay becerekli عشقمممم بوداااااا

چقدررر دوسش داشتم

دختره رو نفهمیدم دقیق کدومو میگی😂

یکم که بزرگتر شده بودم pepe رو هم میدیدم😂🤦🏻‍♀️

دختر منم انگلیسی میدارم ببینه 

خودم ترکی یاد میگیرم بهش یاد بدم انگلیسی سخت تره میگم خودش یاد بگیره😂 

من خودم ترکم

فیلم زیاد میبینم زیرنویس  آهنگ هم گوش میدم ولی نمی‌دونم روش ام اشتباهه   دقت نمکنم. ...

اخ منم خیلی زبان ترکیه ای دوس دارم یه چند وقت اپ اموزش زبان استانبولی نصب کردم خیلی خوب بود  

وایییی bay becerekli عشقمممم بوداااااا چقدررر دوسش داشتم دختره رو نفهمیدم دقیق کدومو میگی😂 یکم ک ...

شما خودتونم ترک هستین

دختر منم انگلیسی میدارم ببینه  خودم ترکی یاد میگیرم بهش یاد بدم انگلیسی سخت تره میگم خودش یاد ...

وقتی بچه بودی تو خونتون ترکی حرف نمیزدن

خوب تواون سن کم دیدن اون فیلم‌ها که مناسب سنت نبود مشکلی ایجادنکرده البته ببخشید میپرسم چون دخترمنم ...

اره درک میکنمتون ولی اصلا تاثیری روم نذاشتن

میدونی کلا درس عبرت میگرفتم از همون بچگی

از سن کم فهمیدم خیانت چیز خیلی بدیه

تو جمع بزرگترا چجور باید حرف زد

آداب و رسوم خارج نسبت به ایران چطوره و..

تو واقعیت دختری هستم که یه آقای بنده خدا از پشت کفشش بخوره کفشم، یجوووری چپکی نگاش میکنم هی عذر خواهی میکنه👩‍🦯🤦🏻‍♀️

یا مثلا اینجوری بگم که دانشجوی دانشگاهی هستم که ۱۵ ساعت از شهرم دوووره و همههه من و شخصیت و حجب و حیامو میدونن

واقعا تاثیر بدی روم نذاشتن

2810