2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیگم پاشو کارات رو انجام بده  من خودمم تو بارداریم ۲ ماه آخر استراحت مطلق بودم یه هزینه ...

خانوم عزیز من بابت یکی دوتا پیام قبلیمم ازتون معذرت میخوام،چون فکرمیکردم از اون خانومایی هستین که یا بچه ای نداشتن و تاحالا بارداری رو نچشیدن یا حداقل سنتون انقدر بیشتر از من نبوده.بابت این کارم ازتون معذرت میخوام شما خییلی از من بزرگترین و من حق همچین برخوردی نداشتم❤️امیدوارم ناراحتتون نکرده باشم

عزیزم نه تنها من ،همه ی زنای باردار ناز دارن و مردا وظیفه‌شونه ناز بکشن مگه بچه فقد واسه منه که همه ...

خواهر شوهر من حامله بود با من اون یکسال از من بزرگتر من بچه دوم اون اول ببین شوهرشو پیر کرد پیییبر هر دو ویار داشتیم ولی چون من حالت تهوع دارم باید شوهرم شکنجه بدم بابا پرستارای بیمارستان هم دادشون درآمده بود بسکه رفت سرم زد البته پیام تند شما هم ثابت کرد که همسرتون حق داره چون پرسیدم ناز داری ترسناکم مگه واسه من میخای بزایی به خاطر خودت میگم یه کم به خودت مسلط باش تو فردا میخای مادر اون بچه باشی با از کوره در رفتن نمیتونی بچه تربیت کنی

اخه من ازاون کمکی نمیخواستم که،یا مادرشوهرم بوده همیشه یا مادرم من فقد میگم از لحاظ روحی و عاطفی سا ...

گلم اشکال نداره اینروزا هم میگذره همه مون یه جورایی گذروندیمش کاملا حق با شماست چون درخواست زیاد و عجیبی که ازش ندارید 

فقط به اومدن نی نی خوشگلت فکر کن 

راست میگه رفتنت خطرناکه بمون پیش مادرت ولی خیلی جدی ازش بخواه که بیاد به دیدنت 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
خانوم عزیز من بابت یکی دوتا پیام قبلیمم ازتون معذرت میخوام،چون فکرمیکردم از اون خانومایی هستین که یا ...

عزیز دلم شما مشخصه خیلی مهربون و احساسی هستید من فقط خواستم بچه های کم سن و سال فکرو خیالت رو آشفته نکنن و به سمت خیانت و اتفاقای بد نبرن

بعدها که نی نی اومد متوجه میشید تو درد و سختی و بیماری مردها خیلی ضعیفتر از ما هستن توی خیلی از مشکلات اونی که صبوره و به بقیه خانواده باید آرامش بده ما هستیم 

اینروزا به هیچی بجز سلامت نی نی فکر نکن 

امیدوارم سلامت بچه تون رو بدنیا بیارید مهربون❤🌹

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
عشقم خونمون سازمانیه ادارست😞جون خودم میشناسمش اصلا تو این‌ وادیا نیست.۳روزشم اداره شیفت بود

برات صلوات فرستادم ان شاالله  بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%85-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%db%8c%d8%a7%d9%87%d8%b1%da%a9%db%8c-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%93%db%8c%d9%86%d8%af%d9%87-%d9%85%db%8c%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%af-%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1-%d8%a8%d8%b4%d9%87https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- : https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%DB%8C%D8%A7%D9%87%D8%B1%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%93%DB%8C%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%85%DB%8C%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1-

فارغ از هر دین و باوری آدم دوست داره بچه های باهوش وسالم و خوبی داشته باشه ... که نه غصه دیر راه افتادنش یا دیر حرف زدنشو داشته باشه نه غصه ناله نفرین دیگران...🚫

اگه دوست داری بچه باهوش و خوش اخلاق و باایمان و زیبا داشته باشی این مطالبو بخون و انجام بده ❌❌❌

یادت باشه
شخصیت و اخلاق و ایمان و عقل و همه چی بچت به دست تو میخواد شکل بگیره... پس حسابی تلاش کن ..
توی حاملگی همه کارارو بکن بچت دنیا بیاد نصف راهو رفتی

یه مثال هست که میگه ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است ... پس بنیاد بچتو عالی بساز .. وسعی کن تو اون نه ماه از گناه دوری کنی ....
غیبت ..تحمت...حسودی... دروغ.. یاهرچی که گناهه تو اون نه ماه دوری کن ازش 💓موفق باشین عزیز

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خواهر شوهر من حامله بود با من اون یکسال از من بزرگتر من بچه دوم اون اول ببین شوهرشو پیر کرد پیییبر ه ...

عزیزم بهتره شما نگران تربیت بچه های خودتون باشید بااین طرز فکرتون☺️