2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو فکرش نیست بیاد دنبالم

| مشاهده متن کامل بحث + 4721 بازدید | 201 پست
ترجیح میدم چیزی نگم چون شما رو مخ ترین فردای روی زمینید،واقعا واسه طرز فکرتون متاسفم.

منم ترجیح میدم حرف نزنی و کمی به حرفم فکر کنی

دنبال دلیل بودی که چرا شوهرت ننیاد دنبالت مطمن بودی خیانتی در کار نیست منم با شما هم عقیده هستم خیانتی در کار نیست 

ولی صد در صد الان احساس آرامش داره تا حالا پرستاری از بیماری کردی که خیلی ناز و عشوه میکنه نق میزنه و اطرافیان  رو اذیت میکنه آرزو میکنی زودتر خوب شه و از دستش راحت شی یا اینکه یکی دیگه ببرش و ازش پرستاری کنه تا نفس راحت بکشی 

هر چیزی اندازه ای داره مطمن باش زیاده روی کردی 

شما بارداری و من نمیخوام ناراحتت کنم میتونستم راحت از کنار تاپیکت رد بشم دستهامو برا تایپ کردن درد نیارم.

ولی بعد از ۱۷ سال تجربه زندگی مشترک احساس کردن دلیل رفتار شوهرت رو میدونم

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
مرسی که کمکم کردی عزیزم❤️خیلی ممنونم واقعا همینطوره اقایون اصلا اینو نمیتونن درک کنن،من بعضی وقتا ف ...

عزیزم قشنگ حالتو درک می‌کنم فکر کنم همه خانمای نی‌نی سایت حالتو درک می‌کنن چون هممون این دوره رو گذروندیم😄 بیخودی هم خودتو با این فکرا ناراحت و اذیت نکن چون دوران بارداری خودش یک دوره بسیار خاص و عجیب و کمی هم سخت هستش برای مادر حالا مادر بخواد به این مسائل فکر کنه که دیگه این اوضاع واسه خودش چند برابر سخت‌تر می‌کنه در صورتی که یه دوران طلاییه و تا می‌تونی ازش لذت ببر با بچه‌ات حرف بزن فکر نکن که به حرفات گوش نمیده اتفاقاً وقتی که به حرفات گوش میده تکون می‌خوره 😃 شیرین‌ترین حسی که می‌تونی تجربه‌اش کنی، در مورد استراحت مطلقتونم حتماً با پزشکتون صحبت کنید و از ایشون مشورت بگیرید و هرچه که دکترتون گفت همون کارو بکنید این هم به نفع شماست هم به نفع بچه تون گلم ، امیدوارم به خوبی و خوشی و سلامتی در کنار همسرت این دوران رو بگذرونی و نی نیتونم با خوبی و خوشیو سلامتی بغل بگیرین😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم ترجیح میدم حرف نزنی و کمی به حرفم فکر کنی دنبال دلیل بودی که چرا شوهرت ننیاد دنبالت مطمن بودی خ ...

شما استراحت باشی و در معرض سقط بازم پامیشی همه کاراتو خودت میکنی؟؟؟؟چجوری استراحت میکنی ؟؟

عزیزم قشنگ حالتو درک می‌کنم فکر کنم همه خانمای نی‌نی سایت حالتو درک می‌کنن چون هممون این دوره ...

مرررسی خیلی ممنونم😍❤️❤️چقد آروم شدم واقعا ازتون ممنونم❤️❤️مرسی بابت دلگرمیی که بهم دادین❤️حتما با دکترمم صحبت میکنم

چرا مردا اینجورین😭واقعا با بچه فرقی ندارن شوهرم از مادرشوهرم اینا سرماخورده ،از کربلا اومدن منم ج ...

عزیزم انقدر خودتو اذیت نکن بنده خدا جاییو نداشته بره خب طبیعیه که ازشون گرفته دیگه حالا دیگه دو تا بچه داری باید خودتو قوی‌تر و محکم‌تر از قبل کنی😉😅 ولی حالا جدای از شوخی واقعاً از شوهرت به دل نگیر دوست داره و واقعاً به فکرته که نمیاد شما هم هرجور که می‌تونی خودتو سرگرم کن که تا زمانی که این دوران رو بگذرونیو بتونی با خیال راحت برگردی خونتون گلم

عزیزم انقدر خودتو اذیت نکن بنده خدا جاییو نداشته بره خب طبیعیه که ازشون گرفته دیگه حالا دیگه د ...

چشم حتما،سعی میکنم خودمو مشغول کنم تا روزا بگذره

خودشم میگه چون خونه مامانت بهتر بهت میرسن اونجا خیالم راحته ک گذاشتمت اونجا ولی دلم نمیفهمه،خیلی براش تنگ شده

مرسی از اینکه وقت گذاشتین و بهم دلگرمی دادین❤️❤️

شما استراحت باشی و در معرض سقط بازم پامیشی همه کاراتو خودت میکنی؟؟؟؟چجوری استراحت میکنی ؟؟

عزیزم نمیگم پاشو کارات رو انجام بده 

من خودمم تو بارداریم ۲ ماه آخر استراحت مطلق بودم یه هزینه میکردم گاهی کارگر میگرفتم برای کارام چند وقتی هم مادرم اومد خونه و پیشم موند 

خوب گاهی هم که کارگر نبود و مادرمم نبود از شوهرم کمک میخواستم

منظور من اینه دائم از اقایون کمک بخوای زود خسته میشن حالا هم اشکال نداره بزار اون تفریح و استراحت کنه و خستگیش در بره 

انشالا بچه که بدنیا بیاد هر دو باید انرژی داشته باشید و چه جسمی و چه روحی آماده باشید 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
مرررسی خیلی ممنونم😍❤️❤️چقد آروم شدم واقعا ازتون ممنونم❤️❤️مرسی بابت دلگرمیی که بهم دادین❤️حتما با د ...

خواهش می‌کنم عزیز دلم کاری نکردم که❤❤❤❤ با همدیگه صحبت کردیم و درد و دل کردیم😍❤❤

کار خوبی می‌کنی گلم هرچی که پزشکتون میگه همونجوری رفتار کنید و به حرفش گوش بدید چون خانواده‌ها یه وقتایی احساسی برخورد می‌کنن با این قضیه خیلی مثلاً دیگه شورش می‌کنن و می‌خوان ازتون نگهداری کنن اینجوری از شوهرتون بدتر فاصله می‌گیرید و در صورتی که هم بچه و هم پدر بچه به شما احتیاج دارند ، انشالله که همیشه شاد و خوشبخت باشی عزیزم❤❤❤ 

عزیزم نمیگم پاشو کارات رو انجام بده  من خودمم تو بارداریم ۲ ماه آخر استراحت مطلق بودم یه هزینه ...

اخه من ازاون کمکی نمیخواستم که،یا مادرشوهرم بوده همیشه یا مادرم

من فقد میگم از لحاظ روحی و عاطفی ساپورتم کنه،بخدا من ناز نازی نیستم هی خودمو الکی لوس کنم.شده تا صبح از درد به خودم پیچیدمو رفتم رو مبل گریه کردم ولی هیچوقت بیدارش نکردم چرا باید ازم خسته بشه😭الان بهش میگم دلم خونمونو میخواد میگه اونجایی خیالم راحت تره بیای اینجا مادرم مریضه ،همشون مریضن توام سرماخوردگی میگیری ولی نمیفهمم

خواهش می‌کنم عزیز دلم کاری نکردم که❤❤❤❤ با همدیگه صحبت کردیم و درد و دل کردیم😍❤❤  کار خ ...

مرسی قربون شما برم من❤️❤️خیلی به این حرفا احتیاج داشتم

اینسری به جای پشیمون شدن از تاپیک زدنم برعکس اصلا این حسو نداشتم😍مرسی واقعا ازتون❤️همیشه سلامت باشید و خنده رو لباتون باشه❤️❤️

مرسی قربون شما برم من❤️❤️خیلی به این حرفا احتیاج داشتم اینسری به جای پشیمون شدن از تاپیک زدنم برعکس ...

عزیز دلمی منم می‌ترسم تا پیک بزنم 😂😂😂 انشاالله یه روزی تاپیک می‌زنم شمارم تگ می‌کنم بیاید دوباره با همدیگه صحبت می‌کنیم 😍😍❤❤❤

شما آتیشت تنده😂وای وای من خیلی خنگم اینجوری نیستم از دلم نمیاد زیاد بحث کنم چون الان بیشتر از هرچی ...

عزیزم من ۱۳ ساله ازدواج کردم

و ۱۰ ساله شغلم اینه

اینا بحث نیست

اتیشم نیست ک تند و کند باشه

مردا هم بچه نیستن ک خانما دنبال ترفند میگردن براشون.

و اصلا برعکس خانما پیچیده نیستن ک نیاز به ترفند داشته باشند..

بعضیاون بسیار خنگ هستن/ و چون فرهنگ غلطی داریم بعضیا پسراشون زیادی حمایت کردن و مستقل نیستن معمولا درک ‌پايینی دارند..

ما بینمون باب گفتگو بازه..دلم نمیاد و حالا ترفند بزنم تا بفهمه نداریم واقعیت

تا الان سر اینچیرا چالش نداشتیم 

من واضحا خواستمو‌میگم ایشونم اجابت میکنه

وقتی کار ب اینجا برسه ک ببینم خودشو  زده به اون راه

منم همون شیوه رو پیش میگیرم😎

💕