2777
2789
سلام دوستان بعد اون اتفاق که واسم افتاد و خیلیاتون میدونید همش به مرگ فکر میکنم.....اینکه واسه اون دنیام چیکار کردم؟؟؟؟ همه ی ما اومدیم یه امتحان بدیم و بریم پیش خدا..... شما واسه اون دنیاتون چیکارا کردین؟؟؟؟؟
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
کدوم اتفاق؟من نمیدونم
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا مامان آینده واقعا همینه!!! من این جمله ی حضرت علی رو خیلی دوست دارم میگه برای دنیات طوری زندگی کن که انگار تا ابد زنده ای برای آخرتت طوری زندگی کن که انگار همین فردا قراره بمیری
دانش حقیقی این است: همه بدانیم که نادانیم.سقراط http://iranam.blog.ir
تو تاپیک های قبلیم هست رفتن همسرم پیش خدا....با یه تصادف...فردا میشه دوماه
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
من بعد تولد دخترم.خیلی به مرگ فک میکنم.نسبت به قبلش خیلی خاب مردن و دفن شدن میبینم.آخر شبا همش فک میکنم با خودم میگم این همه واسه آینده تلاش میکنی آخرش میری تو یه وجب جا...افسردگی ندارماااا ولی خب دیگه...از حق الله نمیترسم چون خودش می بخشه.از حق الناس وحشت دارم..
حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
به این حس رسیدم که چیزایی که ادما درگیرشن واقعا چیزلی بیخودی هست.... فقط از اون دنیا دور میکنه......
زیاد فکر نمیکنم. تنها مرگ است که دروغ نمیگوید. ( صادق هدایت )
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بله رفتن پیش خدا 27 سالشون بود...من 25 ....نه بچه نداشتیم...دوسال نشد که ازدواج کرده بودیم....لعنت به این سال 95
2810