2777
2789
عنوان

چقدر به مرگ فکر میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 72 پست
من بیشتر به اعمال ورفتارم تواین دنیافکرمیکنم. ..هرجاکاری کردم عذاب وجدان گرفتم یادمرگ افتادم که حالاچیکارکنم جبران بشه. ...من ازاین دنیابیشترازمرگ واون دنیامیترسم
    باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
فکر نکردو عمل کردم الانم قبر آاد دارم شیرینی گفتم چی آماده کنن مسجد گفتم کجا همه چیم آمادست باور کنین شوخی ندارم
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با عزیزترین فرد زندگیم خداحافظی کردم گفت زود برمیگرده اما برنگشت......تو تابوت و کفن اوردن خونمون.......هیچوقت یادم نمیره......قبل این موضوع از مرگ میترسیدم.......الان بهش فکر میکنم حس ارامش داره.....دوسش دارم.......
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
مرگ من روزی فـــرا خـــواهد رسید در بهـــــاری روشن از امــواج نـــور در زمستــــان غبــــار آلــــــود و دور یـا خـزانی خـالی از فریــــــاد و شور مرگ من روزی فــــرا خــواهد رسید روزی از این تلـــخ و شیرین روزهـا روز پـــوچی همچو روزان دگــــــــر ســــایه ای ز امروزهـــا ، دیروزهــا دیدگـــــانم همچو دالان هــــای تــــــار گـــونه هـــایم همچو مرمر هـای سرد ناگهــــان خـــوابی مرا خـــواهد ربود من تهی خــــواهم شد از فریــــاد درد خـاک می خواند مرا هر دم به خویش می رسند از ره کـــه در خــــاکم نهند آه ... شـــــاید عــــاشقـــــانم نیمه شب گــــل به روی گـــــور غمنــــاکم نهند بعد من ، نـــــاگه به یک سو می روند پـــرده هــــــای تیره ی دنیــــــــای من چشمهـــــای ناشنـــــاسی می خـــــزند روی کــــــاغذ هـــا و دفترهـــــای من در اتــــــاق کــــــــوچکم پـــــا می نهد بعد من ، بــــا یـــــاد من بیگــــــانه ای در بـــر آئینه می مـــــاند به جــــــــای تــــــــار موئی ، نقش دستی ، شانه ای می رهم از خویش و می مانم ز خویش هر چه بر جا مــــــانده ویران می شود روح من چــــون بــادبــان قـــــــــایـقی در افقهـــــا دور و پنهـــــــان می شود می شتــــــابد از پـی هم بی شکـــــیب روزهــــا و هفته هـــــــا و ماه هـــــــا چشم تــــو در انتظــــــــار نــــــامه ای خیره می مــــاند بــــه چشم راه هــــــا لیک دیگــــر پیکـــــر سرد مــــــــــرا می فشـــــارد خاک دامنگیر خــــاک ! بی تو ، دور از ضربه هـــــای قلب تو قلب من می پوسد آنجــــــا زیر خــاک بعد هـــــا نــــــام مرا بــــــاران و بــاد نــــــرم می شویند از رخســــار سنگ گور من گمنــــــام می مــــــــاند به راه فارغ از افســـــانه هـــای نــــام و ننگ
البته من سال ها پیش کلاس رفتم کلاس تجربه بعد از مرگ تعریف نمیکنم چون ممکنه ترسناک باشه واسه بعضی ها
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
من خودم 15 سال برای مردم وطنم زحمت کشیدم و فکر میکنم تنها راه نترسیدن از مرگ، خوبی کردن به دیگران، خیرخواهی، کمک مالی در حد توان و رفع کردن گرفتاریهای آنهاست. تا توانی دلی بدست آور / دل شکستن هنر نمیباشد
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
بزرگترین دعا در حق همه اینه که مرگ راحت داشته باشه و نام نیک........ سرگل جان قبرو مسجد.....اطرافیان هم میتونن انجام بدن دوستم........منظور من کاری بود واسه اون دنیا باشه با دست پر رفتن
دوستان نی نی سایتی عزیز ممنون میشم برای شادی روح همسر مهربونم فاتحه بفرستید خیلی زود رفت از پیشم😢😢😢😢😢😢
خب من دلم میخواد خودم انجام بدم دوست دارم بدونم کردوم مسجد چه شیرینی یا غذایی از کدوم رستوران
سرگل من پیج اینستام رو میزارم درخواست بده قبول کنم منم میخوام بدونم...... Saeed_eshghe_nahid
2810