2777
2789
عنوان

با سیاست تر از جاریم ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 64 پست
من کلا از اول سیاست نداشتم چون مادر نداشتم واقعا براشون عروس نبودم و دختر بودم موقع مشکل و جدایی اصل ...

منم مادر نداشتم خیلی باهاشون خوب بودم ولی اذیت شدم حالا این جاریم که اینقدر بی محلی میکنه بهشون دلم خنک میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم مادر نداشتم خیلی باهاشون خوب بودم ولی اذیت شدم حالا این جاریم که اینقدر بی محلی میکنه بهشون دلم ...

یادت باشه همیشه کسی که بیشتر قهوه ای میکنه عزیزتره. 

استثنا هم هست ولی خیلی خیلی انگشت شمار. 

باید میانشه رو بود، نه اینکه همش بد خانواده شوهرو بگیم که پسره از خونوادش محروم بشه، نه اینکه فقط خوبشون بگیم که هوا برش داره من و خانوادم چقدر از سر این دختر زیادی ایم،، کلا خیلی زیاد در مورد خانوادش  حرف نزنیم اما اگه سه تا خوبی میگیم یه بدی ام بگیم،، اما بدی هم با سیاست بگیم،،، مثلا بگیم من از مریم جون(که مثلا خواهرشه😂) توقع نداشتم وقتی ما وارد جمع شدیم همونجوری بشینه و به احتراممون بلند نشه...  حداقل به من احترام نمیذاره به برادرش احترام بذاره.. تو برادرشی بزرگترشی کاش متوجه زشتی رفتارش میکردیش،،که حداقل جلو خانواده شوهرش آبرو خونوادشو نبره، چون من مریمو مثل خواهر خودم دوس دارم✌🏽، 

اینجوری همسرتون  با خودش میگه من چه زن با شعوری دارم که بدی ها رو میبینه اما بازم خیر خواه خونوادمه😅

یه مدت آبگرمکن خونه ی مادرشوهرم خراب بود هرچی میگفتم بیا خونه ی ما برو حموم بخاطر وسواسش نمیومد

شاید بنده خدا ده روز یک بار میرفت خونه برادرشوهرم حموم

هر دفعه میرفت تا عروس خانم رفته خونه ی باباش اینم تنها گذاشته تو خونه چون نمیخواد باهاش صمیمی بشه یوقت شب خونشون بمونه...

باید میانشه رو بود، نه اینکه همش بد خانواده شوهرو بگیم که پسره از خونوادش محروم بشه، نه اینکه فقط خو ...

من همینجوری هستم ولی این نسخه یک به سه هست😁

یعنی سه تا بدی میگم یدونه خوبی...

چون اذیتم کردند احترامم نذاشتند اصلا

حالا بنظرتون با این جاریم چجوری برخورد کنم؟اگه سرد باشم که شوهرش ناراحت میشه چون خیلی جاها بدردمون میخوره

اگر هم گرم برخورد کنم احساس خفگی میکنم چون همش بی محلی و تکبر داره

من همینجوری هستم ولی این نسخه یک به سه هست😁 یعنی سه تا بدی میگم یدونه خوبی... چون اذیتم کردند احت ...

عزیزم 😁  به مرور سه به یکش کن، یدفعه هم نباشه که شوهرت متوجه تغییر یهوییت بشه.. این خیلی مهمه که تغییرات تدریجی باشه... 

چند وقت یه بار و کجا میبینیش؟ 

عزیزم 😁  به مرور سه به یکش کن، یدفعه هم نباشه که شوهرت متوجه تغییر یهوییت بشه.. این خیلی مهمه ...

یوقتایی که شوهرم مشکلی براش پیش میاد و داداشش میاد بهش کمک میکنه میبینمشون وگرنه با هیچکس قاطی نمیشن خودشون میگیرن تا کسی هم خونشون نره

همون موقع ک میبینمش ن بخاطر لطفی که برادرشوهر میکنه مثلا توی اسباب کشی کمک میکنه مجبورم زنشم کلی تحویل بگیرم ولی اینکه هی با سردی جواب محبتم میده بعدش خودخوری میکنم

نمیدونم والا رابطتون در چه حدیه... ولی مادربزرگ خدا بیامرزم همیشه میگفت کمم گیری کمت گیرم، نمرده ماتمت گیرم... اگه بی محلی میکنه تو هم بی محلی کن. از هیچیم نترس... برادر شوهرت داره  به برادرش کمک میکنه نه ربیط به شما داره نه ربطی به همسر ایشون

میگم ببخشیدا قصد فوضولی ندارم ولی اینجا میگی با سیاست با شوهرت حرف میزنی اونوقت تاپیک زدی که با یه م ...

اون بحثش جداست... سوال یکی از دوستامه که الان کنارم نشسته با هم اومدیم امروز تو نی نی سایت تاب میخوریم😂😂