2777
2789
عنوان

با سیاست تر از جاریم ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 951 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این اسمش سیاست نیست مارموز بودنه سیاسیت یعنی اینکه از خانواده شوهرت جلو شوهرت تعریف کنی اینجوری ب ...

نه این روشو من امتحان کرده بودم اتفاقا چون تعریف میکردم میگفت تو خودتم میدونی اونا خوبن و منظوری نداشتن تو مارموز نباش 😐

😂نمیدونم اسمم ساراس ببین جاریتم یا نه

اره خود خودتی 

راستی ابجیت خوبه؟ چندسالشه؟ کلاس سومه یا چهارم؟

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
مام داشتیم از اینا.میدونی تهش چی شد.پسره بعد ۳تا بچه رفت زن دوم گرفت زنش اوند افتاد تو دست و پای خان ...

نه بابا زن دوم چیه برادرشوهرم خیلی زن ذلیل هست...اگه یوقت بیان خونمون هی میاد به من میگه برو پیش زنم بشین یعنی تحویلش بگیر..وگرنه اخم و بداخلاقی میکنه

نه این روشو من امتحان کرده بودم اتفاقا چون تعریف میکردم میگفت تو خودتم میدونی اونا خوبن و منظوری ندا ...

اره آفرین بیشتر می‌ره سمت اونا اونوقت میگه خوبن تو بدی

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
اره خود خودتی  راستی ابجیت خوبه؟ چندسالشه؟ کلاس سومه یا چهارم؟

😂😂😂ن من نیستم چون تاپیک زدی اسم برادر شوهرت محمده سالگرد ازدواجشان ابانه😂

آخر ی شب این گریه ها سوی چشامو میبره...
نه این روشو من امتحان کرده بودم اتفاقا چون تعریف میکردم میگفت تو خودتم میدونی اونا خوبن و منظوری ندا ...

تعریف نکن پس😊

این جاری اسی دیگه کارش درست نیست

بنظر من با شوهر راجب بدی های خانواده ش حرف نزنی بهتره

🙂❤️
خب

یا مثلا اگه کسی بره خونش اصلا تحویل نمیگیره یه پذیرایی میکنه میره می‌چسبه به شوهرش با هیچکس حرف نمسزنه سرشو میکنه تو گوشی...بعد هم که از خونشون بیای اگه تو هم مثل خودش باهاش برخورد کرده باشی اینقدر پشت سرت صفحه میذاره که دفعه ی بعد ک شوهرشو میبینی یجوری برخورد میکنه انگار ارث باباشو ازت میخواد

دقیقا و هر چی اونا بگن میاد خونه جبهه میگیره و میره تو تیم اونا. موندم این حرفو کی با کدوم تجربه ای ...

خیییلی هم اشتباست 

انقد بدم میاد اینو میگن 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه روز خوب میاد،ولی ما عادت کردیم به شب...
تعریف نکن پس😊 این جاری اسی دیگه کارش درست نیست بنظر من با شوهر راجب بدی های خانواده ش حرف نزنی به ...

من کلا از اول سیاست نداشتم چون مادر نداشتم واقعا براشون عروس نبودم و دختر بودم موقع مشکل و جدایی اصلااااا سمتمو نگرفتن. اونجا صدبار از حماقت و خوبیم پشیمون شدم. 

چون مادربزرگم همیشه میگفت تو احترام و محبتشون باش که جای جاش و روزه روزش تکیه گاه توان. ولی نبودن ایکاش ازاول قهوه ای میکردم دلم خنک میشد

من کلا از اول سیاست نداشتم چون مادر نداشتم واقعا براشون عروس نبودم و دختر بودم موقع مشکل و جدایی اصل ...

الهی روزای خوب و آدمای خوبی وارد زندگیت بشن که بشه جبران روزهای گذشته❤️

🙂❤️