2777
2789
عنوان

یعنی اونم دوسم داره؟لطفاااا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 24 پست
عزیزم میتونم خصوصی ازتون راهنمایی بگیرم البته اگ مشکلی نیست 

درمورد چی؟

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهم نیست که دوستت داره یا نه؟ ولی از پست آخری که نوشتی حدس می زنم از اون هفت خطای روزگاره. حس کنه پا ...

میدونی اصلا قصدم این نیس که دوس پسرم شه یا من مثلا بخوام دوس دختر کسی باشم خیلی ادمه منطقی هستم فقط میخوام حسشو بدونم اگر نیس واقعااا میگم همون ارزشی که بم میده رو بش بدم بازم ممنون از راهنماییت

منم همینجور بشم گفتم حق نداری با احساسات دختر مردم بازی کنی

واقعا از این مدلا بدم میاد

میخواد مخ تورو بزنه با اینکاراش جایگزین اون بشی؟

معلومه که سنت کمتره و بهتر از اونی

حواستو جمع خام قربون صدقه و کارای الکی پسرا نشی واسه اینکه یک دخترو راضی کنن خیلی هنرمند میشن حتی به دروغ

خیلی عاشقته صبر کنه سنتون بیشتر شد بیاد خواستگاری

دوست نشی باهاش که فقط سواستفادس و تو فامیل آبروتون میره و بیشتر برای تو بد میشه

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
میدونی اصلا قصدم این نیس که دوس پسرم شه یا من مثلا بخوام دوس دختر کسی باشم خیلی ادمه منطقی هستم فقط ...

با این توصیفاتی کردی به نظرم کلا تو خط دوست داشتن کسی نیست. نه تو نه دوست دختری سی. بیشتر توی فاز شیطونی کردنه. ولی تو قشنگ معلومه احساسی هستی و رفتی تو رویا. وگرنه اینقدر با جزییات به رفتارش دقت نمی کردی. 

اره می دونم انقدر بودن از اون بهتر خواستن باهام دوس باشن قبول نکردم

اشتباهه کلا به سن و سال هم ربط نداره به نظرم ۹۰ درصد تهش آسیبه

این دیوونه بازیاش اگر تا سن ازدواجتون ادامه داشت میشه گفت عاشقه

الان فقط جو گیره و آماده مخ زنی

امیدوارم حرفامو جدی بگیری من از سر دلسوزی دارم‌میگم 

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔
اشتباهه کلا به سن و سال هم ربط نداره به نظرم ۹۰ درصد تهش آسیبه این دیوونه بازیاش اگر تا سن ازدواجتو ...

نگران نباش واقعا میگم دختر عاقلیم هیچ وقت احساسی تصمیم نگرفتم و حرف دلمو به کسی نزدم خودم می دونم لاشیه و هفت خط من کم کم فراموشش میکنم بازم ممنون❤️