2777
2789

راستش ادمای زیادیو دارم برای دردول ولی من به هیچ کدومشون اعتماد ندارم خواستم اینجا ناشناس بگم نظرتونو بپرسم

من یه پسریو از بچگی دوس دارم تا الان که ۱۷سالمه نه تاحالا دوس پسر داشتم نه دارم دختر خوشگلیم هستم جوری که دوروبریا میگن وتوپر 

چند ماه پیش من به یکی از دوستام گفتم بره به همونی که دوسش دارم بگه که اره من از شما خوشم اومده وفلان نه از طرف من نه ها! از حانب خوده دوستم ولی اون طرف فهمید منم چون دوستمو فالو کردوو فهمید من زیر پستش کامنت دارم خلاصه از اون روز دیگه گفتم من غلط کردم که بخوام دیگه پا پیش پا بذارم وهمش درگیر این بودم که نکنه فک کنه از اون دخترام که قبل اون به ۳۰تا دیگه نخ داده اینم بگم پسره ۲۲سالشه و پسر عممه 

هستین بگم بقیشو تا راهنماییم کنین؟

بعدش چند ماه بعد تو خونمون مهمونی بود واونا هم بودن خیلی نگام میکردددد خیلی تو نگاش یه برق خاصی بود از اون برقا که حس میکردم طرف عاشقمه

خلاصه گذشتو چن ماه بعد ما خانوادگی رفتیم مسافرت

خیلی هوامو داشت واینا مثلا یه شب از خواب پاشدم صبح تو الاچیق دیدم کنارم خوابیده در صورتی که کلی جا بود میتونست بره یه جای دیگه بخوابه 

دوباره باز فرداش همینجور

مثلا وقتی خواستم از ابشار رد شم گف که اگر میخوای دستتو بده تا راحت رد شی یا تو ماشین من یه اهگیو خیلی دوس داشتم گف این اهنگم بذاریم بمونه چون تو دوس داری 

بعدش چند ماه بعد تو خونمون مهمونی بود واونا هم بودن خیلی نگام میکردددد خیلی تو نگاش یه برق خاصی بود ...

یا سر سفره دقیقا میومد روبه روم میشست یا کنارم ومیگف چرا انقدر کم بر میداری غذا 

یا تو لباس فروشی میگف برو این نیم تنه هارو بپوش بت میاد که پوشیدم به مامانم گفتم که خیلی کوتاس اومدم بیرون گف خودت که داری میگی نیم تنه

هرجا میشستم دقیقا صندلیشو میورد روبه روم میشست با اینکه کلی جا بود واسه نشستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا سر سفره دقیقا میومد روبه روم میشست یا کنارم ومیگف چرا انقدر کم بر میداری غذا  یا ت ...

بعد میگف روژا وقتی بچه بود من یه فیلم تو گوشی دیدم پسره دسته دختره رو میگرف میپیچوند وبعد بغلش میکرد خواستم سره روژا این کارو کنم خورد زمین کلی گریه کردو کلی نازشوووو کشیدم تا دیگه اروم شد

بعد عکس بچه گیامو اورده بود میگف ببین روژا کنار داییی 

بعد هعی سربه سرم میذاش من یکم حساسم رو موهام هعی ادامو در میورد و کل کل میکرد

بعد یه جایی روکرد به اجیش ولی روبه من گف من دوس دختر میخوام و من خندیدم برق چشاشو دیدم ولی تو تله کابین عکس یه دختره رو نشون اجیش داد منم دیدم دختره ۷سال ازش بزرگتره ودوس دخترش بود گویا گردنشو بوسیده بود بعد گف که این دختره دیگه خوب نیستو خوشم نمیادو بهم وابستتس وفلان خیلیم پسره سوسولیه ولی مهربونه خلاصه یعنی حتی یذره هم دوسم نداره ؟نظرتون چیه؟؟؟

نه از لحاظ درسی عالیم مطمئن باش رو درسم تاثیری نداره اره همین اصلاااا میخوام هیچ قدمی از طرف من نباش ...

آخه میگی دوست دختر داره..‌. اونی که اینقدر بی رحمانه درباره یک دختر گفته از این خوشم نمیاد واقعا من خوشم‌نیومد از این حرفش

من به دستان خدا خیره شده ام، معجزه خواهد کرد❤️☔

عزیزم یادخودم افتادم منم تو17سالگی باپسرعمم ازدواج کردم ازقبلش دوستش داشتم امیدوارم هرچی صلاحته پیش بیادواست امابگذاراگه دوستت داره اون پیشقدم بشه دیگه کاری نکن

مهم نیست که دوستت داره یا نه؟ ولی از پست آخری که نوشتی حدس می زنم از اون هفت خطای روزگاره. حس کنه پا می دی اونم پا می ده ولی این به معنای دوست داشتن نیست. به معنای استفاده از فرصت هاست براش. کلا تو 17 سالگی زوده به دوست داشتن فکر کنی. ولی اگرم می خواهی دوستی رو تجربه کنی اقلا بیرون فامیل این کارو بکن که آبروریزی نشه.