2777
2789

یکی از فامیل های شوهرم فردا از کربلا میاد من و شوهرم قرار گذاشته بودیم جمعه ک شوهرم تعطیله بریم دیدنش حالا امروز خونه عمه شوهرم بودیم ک اونا زنگ زدن بهش گفتن فردا قراره قربونی کنیم و شام بدیم شماهم بیایین ولی چیزی ب ما نگفتن دعوت نکردن حالا من میگم ک اگه فردا دعوت کنن ک هیچ میرم اگه نکنن جمعه خودمون شیرینی بگیریم بریم دیدنشون یا ن خودمو‌کوچیک‌میکنم

یا یادشون رفته 

یا هم درک و مراعاتشون در همین حده که بعضیارو از صافی رد کنن دعوت نکنن

ولی شما برو 

واقعا لطف میکنی

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.