2777
2789
عنوان

کسی اینجا همسرش تعمیر کار هست😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 31 پست

شوهرم خونه نی بخدا بزار بیاد میپرسم 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پمپ بنزینش سوخته 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
سلام مشکل رو گفتم ممنون میشم جواب بدین

چند تا دلیل داره میتونه از برق ماشین باشه یا تموم شدن شارژ باطری  یا شکستگی یا خرابی استارت یا خراب بودن دلکو چندتا عامل میتونه باشه 

یا فیوز پریده یا مشکل از روغنش 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

چرا استرس داری دختر خوب

من دیروز میرفتم جایی موقع دنده عقب زدم ماشین پشتی،خیلی ریلکس گفتم ببخشید هزینش هرچقدره میدم

فک کردم تصادفی چیزی کردی خدای نکرده

هراتفاقیم افتاد اعتمادبنفستونو حفظ کنید

تازه من خودم ابجیمو دلداری میدادم عیب نداره تا این اتفاقا نیفته حرفه ای نمیشیم که😂

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
واقعاخداکنه از همین باشه واقعا میترسم هزینش زیاد باشه غر زنه بهم اخه قبلش خیلی اوکی بود راحت روشن م ...

حالا زنگ بزن امداد خودرو  خیلی خوبه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خیلی هزینش زیاد شد

غصه نخور گلم اتفاقا شوهر من اسنپی هم هست 

ن پول برا تعمییر ن پولی برا خرج خونه

فکر کن یک هفته ماشین خوابیده بود تا از پدر شوهرم پول گرفت دسته دوومشو خرید دقیق نمیدونم چقد شد ولی تو تا دو سه تومن فکر کن بشه اونم نو ببر پیش مکانیک منصف چون بعد اونم بازم اذیت میکرد طرف گفت بیا نو بنداز ک یه مکانیک دیگه گفته بود اتصالی کرده درست جا ننداخته

بابا ماشینو خرجش 

خدا بزرگه

غصه نخور گلم اتفاقا شوهر من اسنپی هم هست  ن پول برا تعمییر ن پولی برا خرج خونه فکر کن یک هفته ...

لعنتی اگ‌دست خودش خراب میشد بدرک ب منچه

شانس گندمن یبارر برداشتم ماشین اینطوری شد دیگ‌ باخودشم نمیگه همیشه دست خودش بوده یباردست من تقصیر من نیست 

الان رفتم ببینم چی شده دم در انقد بد نگام کرد و‌اخم ک‌مطمئنا جنگی داریم امشب بدبختی مهمونم  دارم ک بااونا رودرواسی نداره و‌هرچی ب دهنش بیاد میگه جلوشون😖😐

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
چرا استرس داری دختر خوب من دیروز میرفتم جایی موقع دنده عقب زدم ماشین پشتی،خیلی ریلکس گفتم ببخشید هز ...

بیین من‌غصم‌ماشین نیست ک‌بخداانقد شوهرم عصبی مطمئنا امشب جنگی داریم توخونه😖😖😖اونم‌جلو‌مهمون اگ‌ ماشین برا خودم باشه میگم بدرک ماشین براخرابی شوهرم‌خرابش کنه میگ ماشین دیگ‌خراب شده خالا ک‌ اخرین بار دست من بوده مقصرش منم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
لعنتی اگ‌دست خودش خراب میشد بدرک ب منچه شانس گندمن یبارر برداشتم ماشین اینطوری شد دیگ‌ باخودشم ...

فعلا سکوت کن

امشب شوهر من خسته اومد خونه بعد سر یه مسله الکی غر زد من چیزی نگفتم

گذشت بعد یکساعت میدونی چی گفت ب بچه ها

گفت بچه ها اگه مامانتون سکوت نمیکرد فکر کنم یه دعوایی میشد ک اون سرش ناپیدا

شما فعلا سکوت کن