2777
2789

سیسمونی نمیخریم .فقط میخوام واجبات رو بخریم .بعد هر وقت لباس لازم شد بخریم.بچه دوممه.بچه اولم انقدر لباس اصافی اومد .ولی مجبور بودیم یه خاطر سیسمونی بخریم ولی الان فقط چیزایی که یه ماه یا دوماه  اول لازم  میشه میخوام بخرم.ولی موندم اصلا نمیدونم چی بخرم .لطفا اگه میتونین راهنمایی کنین. اوایل دی دکتر گفته دنیا میاد.

باید فکر کنم🤔

منم دی زایمان میکنم 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چیزی خریدین؟واجببات رو بگین بی زحمت

هنوز نگرفتم هوا خیلی گرمه تهوع شدید دارم نتونستم برم 🥲

ولی نمیخام زیاد بگیرم فقط واجبات ،،

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

دختر من بهمن به دنیا اومد یه پتو دورپیچ خوب و خیلی گرم و نرم بخر براش زیاد که بیرون نمیخوای بری یکی دوماه اول در حد دکتر و بهداشت رفتنه دیگه لباس خیلی گرم و کاموا و اینا لازم نیست. بادی سفید ساده برای زیر لباسش بگیر دوتا. یه جوراب و کلاه ضخیم 

هنوز نگرفتم هوا خیلی گرمه تهوع شدید دارم نتونستم برم 🥲 ولی نمیخام زیاد بگیرم فقط واجبات ،،

منم فقط واجبات.ولی چون بچه اولم مهر میره مدرسه کارم زیاد میشه خودمم خیلی ورم کردم .دوماه دیگه اصلا نمیشه. واسه همین بعدا نمیتونم برم

باید فکر کنم🤔
منم فقط واجبات.ولی چون بچه اولم مهر میره مدرسه کارم زیاد میشه خودمم خیلی ورم کردم .دوماه دیگه اصلا ن ...

یه دونه پتو دور پیچ،قنداق بگیر،دستکش،جوراب،کلاه،پنج شش دست لباس،اگه از دخترتم داری که دیگه باید خودت بشماری،،تشک گارددار،پارچه واسه رو صورتش،پیوار بینی،پوشک،شامپو،پودر،ساک ،