2777
2789
عنوان

میشه بین این دو تا اسم نظر بدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 74 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آروین جدید نیست آیهان هم نزار

خب پیشنهاد شما چیه عزیزم؟

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
خداحفطشون کنه .آیهان

فداتشم عزیزم ممنون از نظرت.❤

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل

آروین

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
نظرت در مورد آدریَن چیه؟فراوانیش کمتره تلفظ قشنگی هم داره .

اینم قشنگه اصلا انتخاب خیلی سخت شده برام هر دفه به یه اسم جدید برخورد میکنم دوباره دودل میشم.

بعد کلی اسم رسیدم به این دوتا حالا بین این دو موندم.

ببین هر دوتا اسم به اراد میاد بیین کدوم بیشتر به دلت میشینه اروین هم قشنگه ولی هم زیاد شده و هم یه خورده قدیمی ولی نظر خودت مهمه عزیزم 

یکی رو میشناسم دوقلو پسر داشت اریا و آراد

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
خب پیشنهاد شما چیه عزیزم؟

پیشنهاد اینکه واسه پسراتون یه اسمی بزارین که در اینده ابهت مردونه داشته باشن همیشه که زیر ۵ سال نیستن که آیهان و نیکان و.... میزارین 

مثلا اسمی که هم با کلاسه هم در اینده که پسر بزرگ شه خوبه مثل علیرام ، معین، علیراد و.....

آراز 

اینم دوست دارم ولی نمیخوام زیاد هم آوا باش شبیه هم باش صداشون که میکنی قاطی میکنن.

ما خودمون اینطوریم مامانم پروانه-افسانه-فرزانه-سمانه یکی که یکم فاصلش دوره صدا میکن قاطی میکنیم با کدوممونه.