2777
2789
عنوان

پرام از دست بابام ریخته

188 بازدید | 15 پست

من شهرستانیم بعد تو شهرستان ک بودیم من کلاه میذاشتم شال نمیپوشیدم بابام میگفت رو شال کلاه بزار 

یا تیشرت لانگ ک مبپوشیدم میگفت اینجوری نپوش 

حالا ما تهران خونه داریم سالی چند بار میایم الان ک اومدیم 

تیشرت لانگ پوشیدم با کلاه موهامم لخت ابشاری ریختم دورم گفت چقدر خوشگل شدی 

خداییش چقدر محیط تاثیر داره کاشکی همیشه تهران بودیم 

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈
چندسالته ؟

۱۸

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه تهران

چه همین گیلان

چه خارج

من باید شالم رو سر کنم

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

چه تهران چه همین گیلان چه خارج من باید شالم رو سر کنم

ای وای من 

اره البته الان روستاها همه لختن

ن محیط کوچیکه حرف در میارن و اینا ولی کلان شهرا کسی کار نداره 

گیلان که اصلا حجاب ندارن  مگه کدوم شهری ؟؟؟  

من ک شوخی کردم اینو عزیزم من محجبه نیستم اما شال سر میکنم نه بی حجابم نه محجبه 

یعنی کل گیلان بدون شال میان بیرون؟

من لاهیجان و رشت زندگی میکنم

تعداد کسایی که شال سر میکنن بیشتره

https://t.me/+BvhjpSH8WjY3MzVk  به چنل من خوش اومدید 🤗لینک رو توی سیو مسیج تلگرامت سیو کن و وارد چنلم شو🦦☕آره زنده موندم اما زندگی نکردنم دست خودم نیست... 

من ک شوخی کردم اینو عزیزم من محجبه نیستم اما شال سر میکنم نه بی حجابم نه محجبه  یعنی کل گیلان ...

فکر کردم پدرت مجبورت می کنه    منظورم این بود که گیلانی ها آزاد ترن و خانواده کاری ندارن

فکر کردم پدرت مجبورت می کنه    منظورم این بود که گیلانی ها آزاد ترن و خانواده کاری ندارن

آها😂نه عزیزم

هرچند که پدرم هم خوشش نمیاد ولی راستش انقدر که خودمم شال سر کردم اصن روم نمیشه بدون شال

2810