2777
2789
عنوان

خواهرم مریضی ویتیلیگو پیسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4764 بازدید | 91 پست
من خودم چهارده سالگی توصورتم زد همونموقع زود درمان کردم نصفش رفت ولی پیگیر نشدم فقطچندساله زیاد نشده ...

آره واقعا از استرس میاد. دکتر من سال های سال بهم میگفت سرکه نخور.سس مایونز نخور و من ۱۵ سال رعایت کردم ولی هیچ با هیچ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فدات گلم، پیدا کردم اسمش رو دکتر غلامعلی شهامی، قربونت برم

عزیرم یه دنیا ممنونم ازت .برات آرزوهای خوب دارم .ایشالا همیشه سالم و شاد باشی. بهم آرامش دادی.خدا به دلت آرامش همیشگی بده عزیزدلم 

آره واقعا از استرس میاد. دکتر من سال های سال بهم میگفت سرکه نخور.سس مایونز نخور و من ۱۵ سال رعایت کر ...

بله استرس وفکر کردن بهش 

دکترم گفت خودت باعث میشی زیادشه بهش فکرنکن 

عزیرم یه دنیا ممنونم ازت .برات آرزوهای خوب دارم .ایشالا همیشه سالم و شاد باشی. بهم آرامش دادی.خدا به ...

خواهش میکنم گلم،ممنون از آرزوی قشنگت، منم برات بهترین ارزوها رودارم انشالله به زودی از این بیماری راحت میشی، خدا به شماهم سلامتی و شادی همیشگی بده گلم

واقعا میره دوستم ؟حالا یه دکتر هم توی تبریز هست دکتر فریده گلفروشان نی نی سایت خیلی ها رااضی بودن که ...

من که تا لک جدید میزد استفاده میکردم میرفت شماهم امتحان کن، درمورد گلفروشان راستش چیزی نمیدونم

بله استرس وفکر کردن بهش دکترم گفت خودت باعث میشی زیادشه بهش فکرنکن

واقعا نمیشه من واقعا آیندم به خاطر این بیماری تباه شد.رشتم حقوق بود برای آزمون وکالت میخوندم ولی از ترس زیاد شدن این بیماری بیخیالش شدم که مبادا شدیدتر نشه