2777
2789
عنوان

خواهرم مریضی ویتیلیگو پیسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4776 بازدید | 92 پست
نه صورتم نداره ولی گفتم بزار یه کم روشن بشه صورتم، تهران هستم

اره خب صورتتون هم بزنید طبیعی تر میشه چون به بدن زدین خیلی خوب میشه .ببخشید اینقدر سوال میپرسم حلال کنید. دکترتون هم بهم میگین؟

ته توی دید نیس ولی خب الان جدیدا روی دستم چند تا لک ریز زده .با دیدنشون اعصابم به هم میریزه واقعا دس ...

وقتی میبینی یه لک جدید زد زود پماد استفاده کن سریع میره،من اینجوری بودم شلوارک و لباس مجلسی و....نمیپوشیدم ، 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای یه دختره خارجی بود تو اینستا همین بیماریو داشت یجوری باهاش زندگی میکرد آدم کیف میکرد ناخوآگاه میگفتی کاش منم اینجوری بودم به واسطه همین بیماری بلاگر شده بود با کلی فالوور ای کاش پیجشو داشتم الان

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

اره خب صورتتون هم بزنید طبیعی تر میشه چون به بدن زدین خیلی خوب میشه .ببخشید اینقدر سوال میپرسم حلال ...

اره گفتم بزنم یه رنگ بشه ، خواهش میکنم گلم خوشحال میشم کمکتون کنم، بیمارستان میلاد رفتم اسمش یادم نمیاد اگه اجازه بدی برم لیست دکترای بیمارستان رو ببینم بهت بگم

وای یه دختره خارجی بود تو اینستا همین بیماریو داشت یجوری باهاش زندگی میکرد آدم کیف میکرد ناخوآگاه می ...

عزیزم بعصی از مردم کشور ما واقعا دید خوبی به این بیماری ندارن .خیلی بد برخورد میکنن 

اره گفتم بزنم یه رنگ بشه ، خواهش میکنم گلم خوشحال میشم کمکتون کنم، بیمارستان میلاد رفتم اسمش یادم نم ...

فدای محبتت عزیزدلم. اگر بگی یه دنیا ازت ممنونم میشم تا همینجا هم خیلی بهم کمک کردی مهربون

من خودم چهارده سالگی توصورتم زد همونموقع زود درمان کردم نصفش رفت ولی پیگیر نشدم فقطچندساله زیاد نشده الحمدالله فقط یبار چندسال پیش فکرم درگیرش شد به محض درگیر شدن فکرم رو پیشونیم لک شد