2777
2789
عنوان

اگه قرار باشه همسرتون بره یه شهر دیگه واسه کار میرید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 50 پست

عید باشه

کیش باشه

۱۰۰میلیون هم پول باشه

تعلل واسه چیه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیش که هیچ.هر جای دیگه هم بود میرفتم.عاشق تنوعم.

چند بار به همسرم گفتم انتقالی بگیر یه دو سه سال بریم جای دیگه.گوش نمیده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️

الان شوهرم رفته شهر دیگه کار 

من ۱۶ ساله ازدواج کردم و هر شهری رفت همراهش رفتم الان نرفتم دیگه چون موقت برا یک ماه رفته ولی دائمی بخواد بره بله میرم دوباره خیلی سخته ولی نبودش سخت تره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

اره برو . یه جوری گفتی گفتم انگار وسط بیابون میخوای بری.😁 کیش که خوبه . برو اونجا کاملا توی کارا مفید و فعال باش که مهمون بخور بخواب نباشی بالاخره یا تایمایی گیر میاد که شوهرت سر کار نباشه و برید گردش . چون عید طولانیه میتونی مثلا چند روزشم بری پیش خانواده ات بمونی دیرتر بری کیش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
آخه باید خونه داداشش بمونیمیعنی غذارو از بیرون میگیریم ولی خب میگم سربارشونم

غذا رو از بیرون اگه بگیری که چیزی براتون نمیمونه

سعی کن مواد غذایی ببری خودت بپزی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
کیش که هیچ.هر جای دیگه هم بود میرفتم.عاشق تنوعم.چند بار به همسرم گفتم انتقالی بگیر یه دو سه سال بریم ...

من عاشقانه های تورا زندگی کردم 😂ولی سخته فکر میکنی 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
زن داره؟اگه آره خب آدم خجالت میکشه ۲۰ روز بمونه ولی اگه مجرده مشکلی نیست

آره داره تازه پسرش و عروسشم ک عقدن اونجان 😑

البته اونام فست فودی و رستوران دارن و همگی شاغلن