2777
2789
عنوان

خواهرم مریضی ویتیلیگو پیسی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 4763 بازدید | 91 پست
خواهرم رفت یه دکتر طب سنتی توی اصفهان یه دارو داده میزنه به لکه هاش لکه هاش رنگشون به رنگ بدنش برمیگ ...

سلام بیماری خواهرتون برای چند وقته پیش بوده؟ بعد چقد استفاده ازون دارو، لکه ها از بین رفتن؟ 

سلام بیماری خواهرتون برای چند وقته پیش بوده؟ بعد چقد استفاده ازون دارو، لکه ها از بین رفتن؟ 

سلام فکر کنم ۴ سالی هست که دارن لکه ها کوچیکه 

یه لکه اندازه بند انگشت بعد این دارو رو که هرروز میزنن لکه کوچیک ووکوچیکتر میشه تا رنگ بدنش میشه.‌‌‌...

من از یکی شنیدم لکه های خیلی بزرگتر داشتن بعد اینو چندماه استفاده کررن لکه هاشون رفته ولی باید مداوم استفاده کرد وقتی بببیتید لکه داره درمیاد اینارو اون نواحی بزنید 

یه شیشه لش اندازه شربت دیفن هیدارمینه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوستان من یک سال به ویتیلگو مبتلا شدم و حالم تو این یک سال خیلی بد بود.انواع درماتولوژیست و حتی روانپزشکم امتحان کردم هیچ فایده ای نداشت.به حال مرگ افتادم این یک سال و چند بار خواستم خودکشی کنم.همه چیو از دست دادم.حدود یک ماه پیش با یه پیج تو اینستا آشنا شدم و ازشون دارو گرفتم .یه جور داروهای مثل دمنوش و سیر و روغن و رعایت غذایی و شامپو و ایناست .لکه هام هنوز تفاوتی نکردن چون گفتن بعد سه ماه رنگدانه سازی شروع میشه ولی استرس و اعصابم که هفت سال افسردگی داشتم به طرز معجزه آسایی خوب شده البته در کنار یوگا.انگار درونمو آروم کرد.اینا با تجویزای دکترای طب سنتی یکم متفاوتن چون داروهاشون خیلی عالین .ایشالله تاهممون درمان بشیم.دوستان بنظرم وقتی به یه راه حتی امید کوچکیم هست امتحان کنیم.اسم پیج darmangar.pi30

نه زیاد نیست رو صورتش دو سه تا داره دور چشمش رو دستاش داره دو سه تا رو پاهاشم ۴ ۵ تا داره

پسرم تو سن۲۲ماهگی مبتلاشد فقط طب سنتی می‌تونه کمک کنه یه حکیم تو اصفهان بهم معرفی کردن رفت الان پسرم کاملا درمان شده اگه خواستی شماره اشو‌میزارم چون صددرصد جواب میگیری شک نکن

خواهش میکنم والا دکتر بهم گفت ارثی نیست،من از ۱۲،۱۳ سالگی این بیماریو گرفتم تا الان که ۳۶ سالمه وخدا ...

سلام عزیزم ببخشید سوال میکنم شما چند درصد درگیر ویتیلیگو بودین که دکترتون اجازه داد؟

سلام عزیزم ببخشید سوال میکنم شما چند درصد درگیر ویتیلیگو بودین که دکترتون اجازه داد؟

سلام عزیزم خواهش میکنم، برای من یهو زیاد شد وهمینجوری داشت زیاد میشد درصدش فکر کنم ۵۰ درصدی میشد 

بله خداروشکر ، نه سخت نیست فقط وقتی پماد رو استفاده کردین به کسی یا چیزی دست نزنید

خداروشکر که خوبین عزیزم .من درصدم فکر میکنم زیاد نیس. یکم کناره های پام به صورت قرینه  و روی زانوهام .مچ دستم .بیکینی و سینم یکم .فکر نمی‌کنم دکتر اجازه استفادشو بده.ولی خب بین زمین و هوام .واقعا نمیدونم چیکار کنم

خداروشکر که خوبین عزیزم .من درصدم فکر میکنم زیاد نیس. یکم کناره های پام به صورت قرینه و روی زانوهام ...

ممنون گلم ، برای منم اول کم بود بعد یهو شروع به زیاد شدن کرد جوری که از زانو تا روی پام سفید شد وقتی به دکتر نشون دادم بهم منوبنزون داد، البته دستامم داشت خال های سفید میزد