2777
2789
عنوان

ی حرفی بنده خدا پدرم زد شوهری که....🐴

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 53 پست
اییی شوهر منم از هر حرفی سخنی بیتی شعری برات آتو درست میکنە صدسال بعدم یادشە بە نفع خودشو به ضرر تو ...

تو هر بحثی اینو میگه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
خب خدا خیرش بده واقعا به سلامتی استفاده کنین هستن کسایی که دارن  و نمیدن ممنون بابت صلوات.من ...

ممنونم گلم 

اره واقعا دادن 

و گرنه کجا میتونستیم خونه بگیریم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابات از دلسوزی میگه ،ولی خب نباید بگه بنظرم آدم باید خودش بتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون ،من و شوهرم ...

اره 

دیگه باباش داده 

ب همه بچه هاش

اره واقععا همینه  من ۳۰ سال دیگه میخوام چ کار  ولی پدرشوهرم باید بده اینکه بابام گفته&nb ...

نگاه کن چشمت به مال هیچکسی نباشه آدم خودش میبینه میفهمه الان مثلا اون نمیدونه پسرش بیکار شده ؟ اگه میخواست کمک میکرد نیازی به گفتن هیچکسی هم نبود 

۷یلی منفی بافه

ولی یچیز دیگم هستا شاید چون پدرت چنبار همچین حرفی زده شوهرت به غرورش برخورده و دیگه نمیخواد از جانب پدرت اینجور حرفایی بشنوه ...

اگه روز اول خودت بهش میگفتی بهتر بود