2777
2789
عنوان

ی حرفی بنده خدا پدرم زد شوهری که....🐴

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 53 پست
خب حرف درستی هست اما باید خود پدرشوهرت به این نتیجه میرسید .اینکه پدرتون یادشما بگید کار درستی نیست ...

درسته برات صلوات فرستادم گلم😍

ببین پدرشوهرم داده ماشین و خونه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ببین بابام گفته اگر قراره چند سال دیگه بدن  الان بدن بهت  حالا شوهرم  داره از این ...

من متوجه شدم حرف باباتو

در اصل نباید پدرت مطرح میکرد ... کارش از نظر من درست نبود 

ولی حقیقت همینه 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابات از دلسوزی میگه ،ولی خب نباید بگه بنظرم آدم باید خودش بتونه گلیمشو از آب بکشه بیرون ،من و شوهرم ...

متوجه نمیشه بدبختیش همینه

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
من متوجه شدم حرف باباتو در اصل نباید پدرت مطرح میکرد ... کارش از نظر من درست نبود  ولی حقیقت ...

دقیقا صوهرم منفی بافه 

نیمه خالی لیوان میبینه

میدونی آدم با خودش میگه خب اگه انقدر پولداره و مغازه داره راه دوری نمیره یه دونه اش رو بده پسرش توش کار کنه مگه چی میشه طرف هست میره دست غریبه رو میگیره اینکه پسر خودشه ولی از یه طرفم وقتی پدرت وضعیتت رو ببینه که نیازداری و خودش دل نکنه و کمکت نکنه با خواهش و التماس چیزی رو ازش گرفتن ارزشی نداره حتی اگه بده هم بعدا کلی مشکل دیگه پشتش به وجود میاد مثل دخالت کردنشون تو امورمالی 

خب کافیه دیگه یه مقدارم خودتون همت کنید 

شوهرم متاسفانه کاری نمیکنه 

وگرنه من ک میرم سرکار 

حرف بابام درسته؟

پدزتون حرف زشتی زدند.اکر مادرشوهر تون به شما بکند بابات که میخواد بهت ارث بده چند سال دیگه چرا الان تنیده چه حسی پیدا میکنید ؟به پدرتون بفرمایید دیگه تکرار نکنن

حساسیت نشون ندە ولش کن  باباش بمیره اولین نفر شوهرت ادعای ارث میکنە

دقیقا تازه دعواشون هم میشه

عه پدر شوهرش قرار نیست تا قیامت زنده باشه همگی آخرش می میریم منم می میرم شما هم می میری پدرش گفته خب جای اینکه سی چهل سال آینده اون پولا به شما برسه الان بهتون کمک کنه به نظر من اصلا حرف بدی نزده درستم گفته.

پدر و مادر تا وقتی هستن باید به بچه هاشون کمک کنن تا اجازه ندن مشکلات و فشار اقتصادی باعث بشه بچه هاشون منتظر ارث و میراث باشن.من کلی گفتم فقط منظورم این خانوم نبود

مردی که پخته باشه هیچ وقت چنین حرفی نمیزنه!  واقعا تعجب اوره از پدرت این حرف  باباش داره ...

پدرپولدار ادمو تنبل میکنه 

دقیقا صوهرم منفی بافه  نیمه خالی لیوان میبینه

اییی شوهر منم از هر حرفی سخنی بیتی شعری برات آتو درست میکنە صدسال بعدم یادشە بە نفع خودشو به ضرر تو میگە کە خطا رو بندازه گردنت 

منم یاد گرفتم اصلا آتو نمیدم دستش🤣🤣🤣🤣🤣

عه پدر شوهرش قرار نیست تا قیامت زنده باشه همگی آخرش می میریم منم می میرم شما هم می میری پدرش گفته خب ...

اره واقععا همینه 

من ۳۰ سال دیگه میخوام چ کار 

ولی پدرشوهرم باید بده اینکه بابام گفته 

سوتفاهم شده ک شوهرم میگه چرااا انتظار مرگ بابام داره

درسته برات صلوات فرستادم گلم😍 ببین پدرشوهرم داده ماشین و خونه

خب خدا خیرش بده واقعا

به سلامتی استفاده کنین

هستن کسایی که دارن  و نمیدن

ممنون بابت صلوات.منم برات میفرستم

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون