2777
2789
عنوان

دعواکردم با شوهرم .قضاوت کنید مقصر کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 114 پست
من احترام یادش دادم  الان واسه من مودب شده

اول تقصیر شوهرته ک اونجوری بیدارت کرده 

بعدم تقصیر برادرشه انگار پرش کرده 

اخرم تقصیر خودته ک جلوش گفتی احمق 

ممعلومه هم ک پرش کرده وقتی تو اینجوری بهش گفتی معلومه ک قبلا هم گفتی جیزی نگفته بهت 

الان چون پرش کرده بوده اینجوری کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو با نوک پا بیدارت کنن جنی نمیشی؟ببخشیدد

خب گشنه برگشته خونه دیده بی محلی میکنی بهش..

انقد براما پیش اومده همسرم گفته ناهار دوستم یافلانی نگهم داشته اما اومد گشنه بوده...خب یچیز طبیعیه..حتااینم ک بانوک پا بیدارت کنه هم شما نباید واژه احمقو براش بکارمیبردی اونم پیش ابجیت.

یچیزو بگم مردت بیاد خونه ببینه بش محل میدی ارومه..اما ببینه دیده نمیشه اونم...میشه و شروع میکنه پاچه گرفتن

نه بابا داداشش خواسته بگه زن من زبروزرنگه اصلا خیلی ادم چرتیه

خودت رو بزار جای برادر همسرت

اگه ی روز داداشت بگه ناهار ندارم  سعی میکنی داداشت رو ببری خونه خودتون واسه ناهار

🍁🍁گروه قرمز🍁🍁وزن اولیه۸۵ قد ۱۵۳ در تاریخ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ وزن هدف ۶۰ کیلو
انگار همه ماجرارو تعریف نکردی داداشش چه جور آدمیه که شوهرت همیشه خوبه وقتی میره پیش اون اینطوری میش ...

ادم بشدت بیسواد خودشیفته خودبرتر بین

همین چندروز پیش کارش لنگ داداشش بود گفت برو انجام بده تازه کار باباشونم بود نرفت ک نرفت

از مسافرت اومده بود ....دوروز بعدشم رفت مسافرت .بهونش این بود مغازمو نمیبندم  

خیلـــــی کارشون زشت بـوده و ایشون بی احترامی رو شروع کردن من جات بـودم تلفن رو قطع می‌کردم و بعدا با خواهرم تماس می‌گرفتم و به همسرم تذکر می‌دادم که دفعه آخری باشه که اینجوری بیدارم می‌کنـــــی.به هـر حال آدم عصبی که می‌شه نمی‌تونه درست فکـر کنه.بهشون بگو که چون اینجوری بیدارت کرد ناراحت شدی و بابت اینکه گفتی احمق معذرت خواهـی کن.

بخند. در شأنِ ماه نیست که غمگین باشد. 

مقصر شمایی ، شوهرتو جلویه خواهرت احمق خطاب کردی ، تازه تعجبم کردی از رفتارش . بازم مرد خوبیه که بعدش خودش جارو‌کشیده . رفتار اون هم بد بوده ولی رفتار شما خیلیییی خیلیییی بدتر بوده 

خیلـــــی کارشون زشت بـوده و ایشون بی احترامی رو شروع کردن من جات بـودم تلفن رو قطع می‌کردم و بعدا ب ...

جنبه معذرت خواهی ندارن بعضیا 

هر فرمولی واسه همه جواب نمیده من اینو خیلی خوب فهمیدم

تو دعوا هیچوقت دنبال یک مقصر نباشین چون معمولا دو طرف کم یا زیاد مقصر هستن. به هر حال اتفاقی که افتاده و شما متوجه شدین که شوهر شما هم ممکن بعد از دوازده سال زندگی نتونه خشمشون کنترل کنه سعی کنید از این به بعد سنجیده تر رفتار کنین البته که گاهی تو همه زندگی ها پیش میاد

🌟من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد🌟
شوهر من که قلق نداره چی؟ مادرشوهرم بعد یه عمر نتونسته قلق شوهرشو پیدا کنه😄

همه  مردا  دارن  

یکی  کمبود  محبت داره  جلب  توجه  میکنه 

یکی شکموه  

یکی  منظبطه

هر کدوم  چیزایی  رو می خوان 

اتفاقا  مادرا قلق  پیدا نمیکنن  کار  خراب  میکنن

.
نه داداشش حاضرم قسم بخورم پرش کرده خودش مره خوبیه اگه اون اشغال هی بهش نگه را بچتو نمیزنی .چرا دعو ...

عزیز دل مردا بیکار نیستن همینجوری یکهو بیان یکی رو پرکنن که چرا بچتو نمیزنی مگر موردی پیش اومده باشه که شاکی بشن اون موردو بخوان مطرح کنن. شما فقط مطرح کردی برادرش ناهار بردتش ومیگین مشکلی هم براش پیش نیومده من قضاوتی ندارم چون ممکنه قبل ازاین قضیه مسایلی باشه یا پیش اومده که شما مطرح نکردی فقط همین تیکه رو گفتین آدم تا دقیق همه چیزو ندونه نمیتونه قضاوتی هم بکنه