2777
2789
عنوان

دعواکردم با شوهرم .قضاوت کنید مقصر کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 114 پست
نه داداشش حاضرم قسم بخورم پرش کرده خودش مره خوبیه اگه اون اشغال هی بهش نگه را بچتو نمیزنی .چرا دعو ...

خب تو به خواهرت گفتی این احمق منو بد بیدار کرد

خوبه شوهرتم به خواهرش بگه این احمق غذا درست نکرده بود؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا وقتی مشکلی حاد وجودداره آدم میخواد بایکی درمیون بزاره ممکنه ناهاری شامی کافی شاپی دعوتش کنه شاید برادرش مشکلی حاد براش پیش اومده میخواست سر ناهار باهاش مطرح کنه وقتی کسی کاری میکنه یکهویی که قبلا انجام نمیداده حتما یه موردی پشتش هست شما فقط ناهارو نگاه کردی دخترخوب منم وقتی میخوام با کسی مشکلی مطرح کنم ممکنه همین کارو کنم وشاید همون مساله همسرتون به هم ریخته واحتمالا مشکلی هم بوده که نمی‌خواسته با کسی جز همسرتون مطرح کنه وکسی متوجه بشه شماهم چنین مواردی بهتره وفتی پیش میاد اینجوری مطرح کنی درموقعیت مناسبی بازبان خوش بگی سابقه نداشته برادرت اینجوری تنها ناهار دعوتت کنه حقیقت نگران شدم نکنه مشکلی پیش اومده خواسته باهات مطرح کنه حالا بعد همسرتون یا میگه نه یا آره اگر گفت نه اصرارنکنید برای دونستن شاید برادرش نخواد احدی بدونه حتی خانواده خودش

سلام

نباید به خواهرت پشت همسزت میگفتی احمق

دوما بگو تو ظهر زنگ نزنه دیگه خواهرت

سوما اشتباه کردی اسم پدروبرادر رو اوردی عصبی بشه

چهارما تهمت زدی به برادرش که عصبی تر شد

بااحترام شما مقصری بعد همسرت

همسرتم رفتارش درست نبوده که لیوان بشکنه و بد صدات کنه ازخواب

شما هر دوتون مشکل خشم دارید. به جای اینکه ناراحتیتون رو درست بگید نگه می دارید بعدا یه مدل دیگه نشون می دید. معلومه خشم جمع شده از قبل دارید. مسایلتون رو بگذارید وسط درست در موردش صحبت کنید. و گرنه این خشم تلنبار شده کار دستتون می ده ها. 

به یک اندازه جفتتون مقصرید. به یک اندازه هم مسیولید. 

من فقط خودمو می گذارم جای دخترت که یکهو از همه جا بی خبر مامانش سرش داد زده!!! و بعد هم باباش یکهو یک لیوان رو پرت کرده. چه قدر ناراحت شده و ترسیده.. به خاطر دخترتون روی مسایلتون کار کنید. در آرامش وقتی عصبانی نیستید حرف بزنید. مطمینم از قبل دلپری داشتید که اینطوری شده. 

عزیزم رفتارت از همون موقع که سرد گوشی رو قطع کردی اشتباه بوده خب برادرش بردتش ناهار یقشو بگیره بگه نمیام؟ اصلا شما بگو شمر ابن ذالجوشن باشه برادرش به هر حال نمیشه بی احترامی کرد منم رو خوابم حساسم و بارها شده به بدترین شکل ممکن بیدارم کردن فکر کن پدر یا مادرم بیدارم کنن باید بهشون فحش بدم چون مغزم قفله؟ آبروشو جلوی خواهرت بردی خیلی زشت بوده رفتارت من بودم قطعا معذرت خواهی میکردم 

چقدر حرفت عجیبه ! چرا ی زن همیشه باید مرد رو آروم نگه داره  مگه مردها کی هستن ؟

مردها فقط از طرف همسرشون یکم احترام میخان همین

بی حرمتی به پدر خانواده کار درستی نیست جلوی بچه هاش

آقا هستم
مرد ها  کسی  نیستن   زنها  مدیر هستن  ودرنهایت  اوناهستن  که &nb ...

نظر شما با من کاملا فرق داره 

ذهنیت من اینه که زن و مرد هر دو در یک طرف ترازو هست

همه از نظر من دو طرفه است ..

نه ک زن فقط کوتاه بیاد و آروم کنه !

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇