2777
2789

خواهرانه بهت میگم پولتو تو اموزشگاه هدر نده من چندین سال رفتم واقعا فقط پول میگیرن و حساااابی طولش میدن و در نهایت تو چارتا جمله مکالمه نمیتونی انجام بدی و فقط گرامر یادت دادن.

یا پکیج بگیر یا خود خوان اگه میتدنی بخون.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حق تا فردا صبح

حیف تموم پولایی که دادم به این موسسه ها اصلا عصبی میشم یادش میفتم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حیف تموم پولایی که دادم به این موسسه ها اصلا عصبی میشم یادش میفتم

۶ سال رفتم 

کلی استرس برای پاس شدنشون 

الانم انگار هیچی بلد نیستم 

از خنده ها و غم هایم قاب عکسی میگیرم که همه حیران بمانند🙂🪐
۶ سال رفتم  کلی استرس برای پاس شدنشون  الانم انگار هیچی بلد نیستم

کااااملا درکت میکنم

من سر همین موسسه ها به پکیجا هم اعتماد نمیکردم اووونقدر تحقیق کردم پرس و جو کردم با نشاور هر کدومشون صحبت کردم و اخرشم تو فامیل خرید کردن و نتیجه رو دیدم تا خریدم ولی خداروشکر داره جبران میشه و خیلی خوب پیش میرم.

مکالمه درست برام شده بود حسرت دیگه.

سلام. من خودم مدرس زبان هستم. متاسفانه آموزشگاه خوب خیلی خیلی کمه. اگر در توانتون هست، یه معلم خصوصی مطمئن پیدا کنین، اگر نه، از دوست و آشنا سراغ آموزشگاه خوب محلی رو بگیرین. جاهای معروف نرین. ایرانمهر اصلا پاتونو نزارین. چون خودم مدرس اونجا بودم و میدونم توش چه خبره. آموزشگاه ایران اروپا قابل قبوله. البته شما باید آنلاین شرکت کنین. شعبه ی آیت الله کاشانی ش خوبه. 

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
ببخشید سفیر نصیر رو تایید نمیکنید؟

سفیر یا سفیرنصیر؟ دومی رو نشنیدم. سفیر هم خوبه اما میگن خیلی سخت گیره و بعضی زبان آموزا زده میشن. حالا شاید برای شما مناسب باشه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
منظورم سفیر یا نصیر بود . نصیر کرج هست

نصیر رو نمیشناسم. 

سلام عزیزم ببخشید اینجا مزاحمت میشم لطفا لطفا اگه میبینی جواب بده شما خشکی بینی داشتین خوب شدین چی ا ...

آره عزیزم الان همه چیز اکیه تنفس و خشکی بینی کلا باید زمان بگذره الان ۹ماه هس و فک کنم از ماه ۶،۵ همه چیز اکی شده بود

سلام. من خودم مدرس زبان هستم. متاسفانه آموزشگاه خوب خیلی خیلی کمه. اگر در توانتون هست، یه معلم خصوصی ...

سلام وقت شما بخیر.

من میخواستم برم آموزشگاه ایران اروپا

میدونین کدوم مدرس هاش خوب هستن؟ و خود دانشجو میتونه مدرسش رو انتخاب کنه؟