2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه خودت بمون نزار کسی بیاد خونتون واسع دیدن بچه ، چون اون دوران ویروس ها موج مکزیکی میرن  ت ...

آخه مگه کسی گوش میکنه...متاسفانه همون هفته اول میان قشنگ هم میان کنارصورت بچه دیدم که میگم چیزی هم بگی گوش که نمیکنن هیچ بهشون برمیخوره 

آخه مگه کسی گوش میکنه...متاسفانه همون هفته اول میان قشنگ هم میان کنارصورت بچه دیدم که میگم چیزی هم ب ...

فامیلای من نمیان 

فقط استرس دخترم رو دارم که میره مدرسه 

اخه پارسال بارها سرما خورد ، یعنی همه ی بچه ها تند تند مریض میشدن 

انشاالله امسال اینجوری نباشه 

پسر من وسطای مهر به دنیا میاد

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
فداتشم ممنون آخه من واسع دخترم استفاده میکردم  خیلی برام کارایی داشت

الان این سرویس شما چندمدل قنداق فرنگی داره یکیش کافیه بنظرم.تشک گارد دار داره سرویس پتو وتشک هم داره که یکیش استفاده میشه بیشتر.ساک هم خیلی کوچیکه ولی خیلی قشنگه دل خوش استفاده کنی

فامیلای من نمیان  فقط استرس دخترم رو دارم که میره مدرسه  اخه پارسال بارها سرما خورد ، یع ...

وای چراخودم به این نکته توجه نکرده بودم ...پسرمنم امسال میره مدرسه.نی نی هم دی بدنیا میاد.نی نی شما دیگه چیزی نمونده بیاد پس بسلامتی

وای چراخودم به این نکته توجه نکرده بودم ...پسرمنم امسال میره مدرسه.نی نی هم دی بدنیا میاد.نی نی شما ...

آخی بچه دومته ؟ من فکر کردم بچه اولته 

خدا حفظشون کنه 

ساک اتفاقا بزرگ و جاداره ، تو عکس کوچیک افتاده 

اگر منم از همشون استفاده میکنم 😅

یکی از قنداق ها و بالش هارو  همین الان دخترم گرفته واسع عروسکش 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
سلام گلم ممنونم.قنداق چه مدلی بگیرم سویسی معمولی داخل خز بافت؟بعد نی نی بالباس بزارداخل پتودورپیچ بز ...

مدلای جدید رو اسمشون نمیدونم، من زایمان آخریم ۶ سال پیش بوده، قنداق فرنگی معمولی بود مال من، از همینا که مثل پشم شیشه هستن ، پتو هم داشتم همراهم همیشه

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
آخی بچه دومته ؟ من فکر کردم بچه اولته  خدا حفظشون کنه  ساک اتفاقا بزرگ و جاداره ، تو عکس ...

آره بچه اولم وسط بهاربدنیا اومد هوا عالی بود خیلی نپوشوندم ولی این یکی میترسم سهل انگاری کنم مریض بشه

مدلای جدید رو اسمشون نمیدونم، من زایمان آخریم ۶ سال پیش بوده، قنداق فرنگی معمولی بود مال من، از همین ...

یه پتو گرفتم نازک وخیلی نرمه نمیدونم کافیه یانه.بنظرم همون قنداق بافت روبگیرم داخلش خزداره این پشم شیشه دارها هم گرمن ازخریدساک حمل منصرف شدم دوست دارم یه چیزی باشه راحت بغلش بگیرم جمع وجودداشته ازطرفی ساک حمل احساس میکنم دسته هاش روبگیری به کمر نی نی فشار بیاد چون کفش فکرنمیکنم سفت باشه