2777
2789

سلام عزیزم، انشاالله بسلامتی زایمان کنی، من که برای بچه هام ، ساک حمل و قنداق فرنگی خیییلی به دردم خورد، مخصوصا قنداق فرنگیه

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ولی چون نوزاده یه بادبهش بخوره سرمامیخوره ازدم بیمارستان تاپارکینگ زمستون هم خیلی سردمیشه

ببین من زایمان اولم اجازه دادن ماشین بیاد تا جلوی در ورودی 

فروردین زایمانم بود و پتو دورپیچ داشت بچم و تو اغوشی گذاشتیم 

الانم باردارم 

مهر به دنیا میاد 

ست کامل گرفتم 

کیسه خواب 

قنداق فرنگی 

آغوشی 

پتو دور پیچ 

کریر 

شما نگفتی کلا سیسمونی چی میخواد ؟ پرسیدی روز ترخیص تو چی بزارم نوزاد رو 

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 

یه پتوی کلفت وکالسکه مسافرتی که عالیه برانوزادکفایت میکنه براوقت بیمارستان نه برابعدش کریروکریکات و۰۰۰هزینه اضافه بنظرم

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
تو سرما میبریش بیرون حتما یه پارچه نخی بنداز رو صورتش باد نزنه به چشمو دماغش ک فورا مریض میشه

واقعا همش ترس اینودارم تونوزادی مریض بشه چون هم دارو نمیشه بخورن هم نمیتونن بگن چگونه هم خیلی ضعیفن.اره واقعا نبایدبزارم بادبهش بخوره زایمان توزمستون سخته هم برای مادر هم نی نی

دقیقا.چندبارهم بایدبره واکسن بزنه بهداشت بره

اره خیلی لازمته بچه من تا مدتها از قنداق استفاده میکرد 

کریرشم خیلی بدردم خورد راحت توش خواب میرفت چون تکون میخوره و بعد که بخواد غذا بش بدی راحت میشینه اگه صندلی غذا نخوای بگیری

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
واقعا همش ترس اینودارم تونوزادی مریض بشه چون هم دارو نمیشه بخورن هم نمیتونن بگن چگونه هم خیلی ضعیفن. ...

اتفاقا خوبه که چون هوا سرده و بچه کوچیک نمیشه زیاد جایی بری راحت استراحت میکنی تا بهار بچه بزرگتر میشه قویتر میشه بهار راحت با بجه ات بیرون میری

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

به نظرم قنداق فرنگی کافیه خودم خیییلیییی ازشـاستفاده کردم

قرار نیست ساعتها بیرون باشی که همون گرمش میکنه

خودم هرجا میخواستم برم نی نی رو میذاشتم توش راحت میرفتم اصلا انگار گرفتنش راحت تره😂

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
سلام عزیزم، انشاالله بسلامتی زایمان کنی، من که برای بچه هام ، ساک حمل و قنداق فرنگی خیییلی به دردم خ ...

سلام گلم ممنونم.قنداق چه مدلی بگیرم سویسی معمولی داخل خز بافت؟بعد نی نی بالباس بزارداخل پتودورپیچ بزارم قنداق کافیه؟

واقعا همش ترس اینودارم تونوزادی مریض بشه چون هم دارو نمیشه بخورن هم نمیتونن بگن چگونه هم خیلی ضعیفن. ...

خونه خودت بمون

نزار کسی بیاد خونتون واسع دیدن بچه ، چون اون دوران ویروس ها موج مکزیکی میرن 

تا ۶ ماهگی بچه هیچ مراسم و مهمونی ای شرکت نکن 

هر چند من تا دو سالگی دخترم هیچ جا نرفتم جز خونه مامانم و مادرشوهرم

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱