سلام
راستش من خیلی اون دوران درگیر بودم الان نکاه میکنم خندم میگیره
من با کلی آدم صحب کردم نتیجه این شد که این رشته برای من حداقل مناسب نیست
راستش رو بخواین این رشته بدرد کسایی میخوره اول از همه پول زیادی دارن
دوم خوشگلن و یه جورایی میخوان از این موضوع پول دربیارن
و سومی و مهم ترین قسمت اونایی که پارتی دارن
برای این میگم پول زیاد چون هزینه این رشته خیلی بالا هست خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنید .... میلیارد ها تومن باید هزینه کنید
بابت این میگم خوشگل چون ببینید هم باید خوشگل باشی هم قد استاندارد داشته باشی هم اندازه دور سینه دور کمر و دور باسن مهمه که کم باشه هم سالمی دندون و چشم چی و چی و چی
بابت سومی هم که گفتم راستش اکه با چند تا خلبان مشورت کنید به این موضوع پی میبرید
توی رشته خلبانی پارتی بازی بشدت بیشتر از چیزی هست که فکر بکنی
بدون پارتی تو همه مراحل قبلی رو هم که داشته باشی هیچی نمیشه
نازه اکر بخوای مهاجرت هم بکنی چون بدون سابقه کجبور میشی این کارو انجام بدی باید اونور هم توی آموزش مجدد شرکت کنی و تازه بعدش هم معلوم نیست چه بلایی سرت بیاد و خلاصه مهاجرت خلبانی بدون سابقه اصلا پیشنهاد نمیشه
اگر کسی رو میشناسید که این تصمیم رو گرفته به نظرم بگید با چند نفر از فارغ التحصیلان مدرسه خلبانی صحبت کنه و ببینه شرایط رو
چون اگر از مدرسه خلبانی بری دیگه نمیتونی کاری بکنی
ولی اکه مثلا از رشته ریاضی بری میتونی برای دانشگاه هوانوردی انتخاب کنی و چه بسا تصمیم عوض بشه یا حتی اکه عوض هم نشه باز هن فضای باز تر و آرامش بیشتری داری
آرامش از این لحاظ که اکه ریاضی بری حتی اکه نفر آخر کنکور هم بشی چون هیچکس هوانوردی نمیزنه تو قطعا میاری ( البته برای خانوما .. برای آقایون رتبه خوبی میخواد) ولی خب اگه مدرسه خلبانی بری باید درست هم بعلاوه همه اونا خوب باشه
در آخر باید بگم من کلی توی این زمینه اون سال تحقیق کردم و فهمیدم خلبانی رشته ای نیست مه بخوای روش مانور بدی
ریسک موفق شدنش هم خیلی زیاده
مخصوصا برای خانوما