2777
2789
عنوان

نمیدونم خلبانی بخونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6818 بازدید | 69 پست
مشکل دندون داشت، توبقیه مراحل مصاحبه نمی‌دونم چی شد. فکر میکنم امتیاز کافی رو نیاورد 

من مشکل دندون ندارم 

یعنی میتونم

البته عینک دارم 

این به جای اون

واقعا میترسم قبولم نکنند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مشکل دندون ندارم  یعنی میتونم البته عینک دارم  این به جای اون واقعا میترسم قبولم نک ...

عینک رو نهایتا میشه با لیزریک درست کرد، سر یه هفته عالی میبینی

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد
زبانم خوبه ولی شما میگید بی خیال خلبانی بشم؟

به نظرم بیخیال شو. عوض یکی از رشته های مهندسی مثل مهندسی پزشکی یا برق مکانیک رو بخون و دانشگاه خوب قبول شو که راحت بورسیه بشی بتونی مهاجرت کنی. اون پولی ک میخای برای خلبانی خرج کنی روهم نگه دار برای مهاجرت.

برای مهاجرت از الان برنامه ریزی کن که تا ۲۵ سالگیت بری.

درستو خوب بخون سی‌ویتو قوی کن. علم و اطلاعاتتو قوی کن.

دانشگاه دولتیه سطح بالا قبول شو. چشم اندازتو برای خودت تعریف کن.یکم راهت سخت میشه ولی در اوج جوونی در بهترین کشورهای جهان میتونی زندگیتو شروع کنی.

چیشد عزیزم انتخواب رشته کردی؟  چیشد قضیه مدرسه خلبانی 

من یکی از دخترای دورم اللن انتخواب رشته داره حالش خیلی بده و نگرانه دوستشم میگه خلبانی انداخته تو سرش شما به چه نتیجه ای رسیدی؟ 

چیشد عزیزم انتخواب رشته کردی؟ چیشد قضیه مدرسه خلبانی من یکی از دخترای دورم اللن انتخواب رشته داره ح ...

سلام 

راستش من خیلی اون دوران درگیر بودم الان نکاه میکنم خندم می‌گیره 

من با کلی آدم صحب کردم نتیجه این شد که این رشته برای من حداقل مناسب نیست 

راستش رو بخواین این رشته بدرد کسایی میخوره اول از همه  پول زیادی دارن 

دوم خوشگلن و یه جورایی میخوان از این موضوع پول دربیارن 

و سومی و مهم ترین قسمت اونایی که پارتی دارن 

برای این میگم پول زیاد چون هزینه این رشته خیلی بالا هست خیلی بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنید .... میلیارد ها تومن باید هزینه کنید 

بابت این میگم خوشگل چون ببینید هم باید خوشگل باشی هم قد استاندارد داشته باشی هم اندازه دور سینه دور کمر و دور باسن مهمه که کم باشه هم سالمی دندون و چشم چی و چی و چی 

بابت سومی هم که گفتم راستش اکه با چند تا خلبان مشورت کنید به این موضوع پی می‌برید 

توی رشته خلبانی پارتی بازی بشدت بیشتر از چیزی هست که فکر بکنی 

بدون پارتی تو همه مراحل قبلی رو هم که داشته باشی هیچی نمیشه 

نازه اکر بخوای مهاجرت هم بکنی چون بدون سابقه کجبور میشی این کارو انجام بدی باید اونور هم توی آموزش مجدد شرکت کنی و تازه بعدش هم معلوم نیست چه بلایی سرت بیاد و خلاصه مهاجرت خلبانی بدون سابقه اصلا پیشنهاد نمیشه 

اگر کسی رو می‌شناسید که این تصمیم رو گرفته به نظرم بگید با چند نفر از فارغ التحصیلان مدرسه خلبانی صحبت کنه و ببینه شرایط رو 

چون اگر از مدرسه خلبانی بری دیگه نمیتونی کاری بکنی 

ولی اکه مثلا از رشته ریاضی بری میتونی برای دانشگاه هوانوردی انتخاب کنی و چه بسا تصمیم عوض بشه یا حتی اکه عوض هم نشه باز هن فضای باز تر و آرامش بیشتری داری 

آرامش از این لحاظ که اکه ریاضی بری حتی اکه نفر آخر کنکور هم بشی چون هیچکس هوانوردی نمیزنه تو قطعا میاری ( البته برای خانوما .. برای آقایون رتبه خوبی میخواد) ولی خب اگه مدرسه خلبانی بری باید درست هم بعلاوه همه اونا خوب باشه

در آخر باید بگم من کلی توی این زمینه اون سال تحقیق کردم و فهمیدم خلبانی رشته ای نیست مه بخوای روش مانور بدی 

ریسک موفق شدنش هم خیلی زیاده 

مخصوصا برای خانوما 

مرسی عزیزم فعلا این دختر خانم قصد نداره پا پیش بکشه

به نظرم باهاش صحبت کنید 

به جرعت میتونم بگم ورود به این رشته کار اشتباهیه 

درمورد رشته ریاضی باهاش صحبت کنید 

بگید تحقیق کنه 

من اون سال باورتون نمیشه چقدر تحقیق کردم تا به این نتیجه ها رسیدم 

بگید اونم تحقیق کنه 

ایما رو دیر بفهمه براش گرون تموم میشه 

یه جیز دیگه 

به خانواده اش بگید زیاد پا پیچش نشن 

چون بچه ها توی اون دوره کلاس نهم دلشون میخواد هر جیزی که خانواده میگه نه رو برن 

باور کنین منم اینطوری بودم 

بگید بسپرند دست خودش 

مطمعن باشید اکر اون فرد ببینه فقط خودشه عاقلانه تر تصمیم می‌گیره 

به نظرم باهاش صحبت کنید به جرعت میتونم بگم ورود به این رشته کار اشتباهیه درمورد رشته ریاضی باهاش صحب ...

ااتفاقا تقصیر مامانشه من بهش میگم تو باید خیلی هزینه کنی برا این رشته حتی اگر خیلی درس بخونی ام پول زیاد میخواد مامانش میگه نههه من هزینشو میدم ولی هزینه که مادرس مدنظرشه چقدره؟  ۳۰۰میل کلا بعد بهش میگم با این پولا نمیشه میگه کنکور میدم منم گفتم ولش کن دیگ میخواد تو رویا زندکی کنه بزار بکنه