سلام من برای رشته ای که میخوام در دانشگاه بخوانم مردد هستم . واقعا به خلبانی علاقه زیادی دارم ولی از اینکه اینده ای نداشته باشد میترسم .من یک خانم هستم و در ایران تعداد خلبانان خانم هشت تا هست . بعلاوه کلاس های خلبانی حدود یک ملیارد( با دلار پنجاه تومن الان )هزینه دارد و من نگرانم با این حجم از هزینه نتوانم موفق شوم . در ضمن من عینک هم دارم .البته از نظر پزشکی به صورت کلی تنها مشکلم عینکم است که دکتر گفته تا بیست سالگی بیشتر نیاز نیست عینک بزنم و حتی من قد بلندی هم دارم قدم ۱۸۸ است . راستش نمیدانم میخواهم نظر شما ها را هم بدانم چه پیشنهادی میکنید؟رشته دیگری را انتخاب کنم؟
اگر روانشناس یا مشاور یا خلبان هستید لطفا نظرتون رو بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
طرف چندین سال خلبان ul بوده...مدرک بین المللی داره...زبانش فوله...مثل شما هزینه کرد؛ نتونست ماهان استخدام بشه...رفت یک شرکت دیگه که اسم نمیبرم.اصلاااا راضی نیست.اصلاااا.