2777
2789
عنوان

نمیدونم خلبانی بخونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 7253 بازدید | 69 پست
سلام. راستش خلبانی فقط اسم بزرگی داره. ولی اونقد راهش سخت و طولانی و پرهزینه هست که کلی اعصابتونو دا ...

من کنکور ندادم

امسال وارد پایه دهم میشوم

ولی فکر می‌کنید اگر کار خوبی پیدا نکردم میسرفه مهاجرت کنم؟

بستگی به شرایط بعد از تحصیلم داره  ممکنه استخدام بشم و ممکنه نشم  ریسک داره  نمیدو ...

شرایط استخدامیش خیلی سخته.مثلا شرکت هواپیمایی ماهان که بهترین شرکت هست پذیرش خیلییی سختی داره.

چند تا از دوستای همسرم کمک خلبان هستند.

با تجارب خوب و سابقه کار بالا اما در شرکتهای هوایی با درامد متوسط

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من گفتن اگه میخوای راننده کشتی بشی وقتی مردی تو دریا باید دفن بشی تو فضا پیما هم گفتن اگه قبول شد ...

خوب توی اون شرایط مردی دیگه چه فرقی برات داره

به نظرم به اون تایمی که زنده ای فکر کن

حقوق و مزایا

من کنکور ندادم امسال وارد پایه دهم میشوم ولی فکر می‌کنید اگر کار خوبی پیدا نکردم میسرفه مهاجرت کنم ...

هزارتا راه و رشته برای مهاجرت هست شما سخت ترین و پر پیچ و خم ترین مسیرو انتخاب کردید. رشته ی دبیرستانتون چیه؟

خوب توی اون شرایط مردی دیگه چه فرقی برات داره به نظرم به اون تایمی که زنده ای فکر کن حقوق و مزایا

خب نظر شما راجب راننده زیر دریایی چیه زیر دریا کلی ماهی و نهنگ و پلنگ وهشت پا کوسه میبینی بهتراز خشکی هست

من کنکور ندادم امسال وارد پایه دهم میشوم ولی فکر می‌کنید اگر کار خوبی پیدا نکردم میسرفه مهاجرت کنم ...

فکر کنید هم تو ایران هزینه کنید یه رشته ای رو بخونید هم پس فرداش باز کلی هزینه ی دیگه ای بکنی تا مهاجرت کنی.

اول یه رشته ی درست حسابی رو هدف قرار بده تا دانشگاه اونو بخونی.و از الان زبان انگلیسی تون رو شروع کنید تقویت کنید.

یعنی من الان چیکار کنم؟

طرف چندین سال خلبان ul بوده...مدرک بین المللی داره...زبانش فوله...مثل شما هزینه کرد؛ نتونست ماهان استخدام بشه...رفت یک شرکت دیگه که اسم نمیبرم.اصلاااا راضی نیست.اصلاااا.

میشه دلیل اینکه برادرت قبول نشد رو بگی؟

مشکل دندون داشت، توبقیه مراحل مصاحبه نمی‌دونم چی شد. فکر میکنم امتیاز کافی رو نیاورد 

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد