2777
2789
عنوان

نمیدونم خلبانی بخونم یا نه

7237 بازدید | 69 پست

سلام من برای رشته ای که میخوام در دانشگاه بخوانم مردد هستم . واقعا به خلبانی علاقه زیادی دارم ولی از اینکه اینده ای نداشته باشد میترسم .من یک خانم هستم و در ایران تعداد خلبانان خانم هشت تا هست . بعلاوه کلاس های خلبانی حدود یک ملیارد( با دلار پنجاه تومن الان )هزینه دارد و من نگرانم با این حجم از هزینه نتوانم موفق شوم . در ضمن من عینک هم دارم .البته از نظر پزشکی به صورت کلی تنها مشکلم عینکم است که دکتر گفته تا بیست سالگی بیشتر نیاز نیست عینک بزنم و حتی من قد بلندی هم دارم قدم ۱۸۸ است . راستش نمیدانم میخواهم نظر شما ها را هم بدانم چه پیشنهادی میکنید؟رشته دیگری را انتخاب کنم؟  

اگر روانشناس یا مشاور یا خلبان هستید لطفا نظرتون رو بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر پولش را دارید و مشکل چشمتان تأثیری در پذیرفته شدن در این شغل را ندارد اقدام بفرمایید 

فکر نمیکنم برای چشمم مشکلی باشه 

آخه نمرم پایینه 

ولی نکته ای که هست اینه که الان ما کلی خلبان بیکار داریم

با این وجود میترسم هزینه کنم شغل نداشته باشه

درسته باکلاسه اما هزینه اش رو هم باید نگاه کرد البته برای مهاجرت رشته خیلی خوبیه  ولی من واقع ...

خب موفقیت نیار ب سرمایه گذاری داره 

اگه داری انجام بده

آقایون لایک و ریپ نزنند❌️❌

روانشناس که نیاز نداری، با یک مشاور شغلی باید صحبت کنی که اونم میگه اگه دوست داری، حتما میتونی و ...احتمالا درست نمیتونه راهنمایی کنه.

به نظرم زنگ بزن به شرکت های هواپیمایی و از اونها سوال کن

پیج اون هشت خلبان خانم رو پیدا من به اونها پیام بده

حتی پیج خلبانان آقا

بهترین افراد کسایی هستند که تو شغل دارند کار میکنند.

ولی توصیه ام اینه، اگر به راهی اعتقاد داری و دوسش داری، نترس

به آرزوهام میرسم، به آدم مورد نظرم میرسم ، بچه دار میشم، همه این روزا میگذره به چشم بر هم زدنی و روزای دلچسبم میاد

سلام این رویای منم هست 

در حال حاضر ۳۲۳ خلبان زن در ایران داریم که ۱۲ نفرشان شاغل هستند 

یکم برای زن ها سخته پذیرفته شدند 

انشاالله موفق بشی و مشغول به کار بشوی 

تمام سال های تحصیلی نون و پنیر می بردم مدرسه فامیلمم حاجی بود و اینچنین شد که شدم حاجی نون پنیری 😅😅😅

خانموی قدت. ۱88

وقیح گمشو‌. واقعا باید با افراد مریض که باید فاصله گرفت. والا ادم مریض میشه.🤦🏻‍♀️ هرکی قضاوتم کنه =سرش میاد 💯 🔒 .کاربریم عمومیه✋.برای سلامتیم و سلامتی و ظهور امام دعا کنید🤲   عاشق داداشامم  🧡🤎 زنجانیم 🩵
بیشتر ببینید