2777
2789

هیچکدوم خوب نیس بزار شاهان ....ی عالمه اسم با ش هس

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی  حامی 

شادی  مانی 

شادی  شاهان

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...
شایان و خودمم میخاستم ولی یکی گفت یاد شایان به ذکر است میوفتم یکی هم گفت یاد پسرای لاشی.دلسردم کردن ...

عزیزم چه ربطی داره الان یکی بگه شادمهر یاد فلان چیز میوفتم باز هم دلسرد میشی؟ مهم علاقه خودته

میگن لوگو دخترونه اس

چرت زیاد میگن عزیزم 

حامی یا شادمان هم بهش میاد

اما به نظرم زیاد مهم نیس به اسم اولی بیاد یا نه

الان اسم هامین به نظرم خیلی قشنگه

شادمهر و اینا خیلی قدیمیه