2777
2789
عنوان

بچم یه سال و نیم شه هیچی نمیخوره

613 بازدید | 17 پست

چیکار  کنم اشتها داشته باشه واسه خوردن غذا قبلا خوب بود اشتهای الان هیچی نمیخوره 

۹ کیلو شده 

تروخدا هرچی بلدین بگین بهم 

بردنش بهداشت گفت خیلی ضعیفه ، انقد حرف زد بهم پیش بقیه خیلی ناراحتم

از شیر بگیرش

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

گاهی رو مود نخوردن میفتن هیچ کاری نکن گسنش باشه میاد میخوره

احتمالا داره دندون درمیاره ک حال غذا خوردن نداره چون پسر منم گاهی اینطوری میشه اون روزهایی ک اینطوریه من اصلا اصرار نمیکنم غذا بخوره چون سماجت کنی لجباز میشه و دیگه اصلا نمیخوره و عادتش میشه بذار جلوش خودش میاد میخوره 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گاهی رو مود نخوردن میفتن هیچ کاری نکن گسنش باشه میاد میخوره احتمالا داره دندون درمیاره ک حال غذا خو ...

آخه بهداشت گفت باید یه ماه دیگه دوباره بیاری وزنشو چک کنم 

میترسم بازم وزن نگیره 

احساس میکنم اگه جیزی بهش ندم اونوقت خیلی بد عادت میشه 

من اگه به زور ندم تا شب هم گشنه بمونه هیچی نمیخواد بخوره

برا من از نق نق هاش معلومه گشنشه ولی بازم نمیخوره. خسته شدم از نق نق کردنش.

وایی آره دقیقا گشنشه ولی اصلا نمیخوره 

بچه دوستم ۲ سالشه میگه هر دو۳ روز ۵ کیلو شیر میخوره 

واقعا دارم حسرت میخورم 

کاش حداقل این ۲ کیلو میخورد

از داروخانه شربت اشتها بخر اگه اشتباه نکنم شربت انار بود منم به دخترم میدادم رو دختر من تاثیر داشت گ ...

۳ تا شربت میدم بهش 

یکیش اشتها آوره 

یکیش مولتی ویتامین 

یکیشم ویتامین آد

آخه بهداشت گفت باید یه ماه دیگه دوباره بیاری وزنشو چک کنم  میترسم بازم وزن نگیره  احساس ...

پسرمنم لاغره همش میگن لاغره

از بس ورجه وورجه میکنه

میگم مجبورش نکن زوری بهش نده با بازی بهش بده گولش بزن 

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
۳ تا شربت میدم بهش  یکیش اشتها آوره  یکیش مولتی ویتامین  یکیشم ویتامین آد

این ها ویتامینه.

شربت اشتهای کودک باید بخری خیلی خوشمزه است مزه رب انار میده.

نیم ساعت قبل از غذا بهش بده گرسنه اش می‌کنه.

یادمه دفعه اول که به دخترم دادم برای اولین بار نشست با ما آبگوشت خورد.

سلام؛ وقت بخير

پرسشنامه حاضر مربوط به پژوهشی در حوزه اضطراب کودکان و تاثير رابطه­ ی مادر و کودک بر آن است.

اگر شما مادرِ کودکی ۲ تا ۵ ساله هستید، می‌توانيد در پيشبرد اين پژوهش با تکمیل کردن فرم مربوطه ما را همراهی کنید.

این پژوهش مربوط به پايان نامه‌ی کارشناسی ارشد پژوهشکده خانواده­‌ی دانشگاه شهيد بهشتی است و نیازی به درج اطلاعات شخصی در فرم ها نبوده و تمامی پاسخ ها کاملا محرمانه باقی خواهد ماند.

پیشاپیش از اینکه ۱۰ الی ۱۵ دقیقه‌ از زمان ارزشمند خود را برای پاسخگویی به این سوالات اختصاص می‌دهید و ما را برای رسیدن به نتیجه مطلوب یاری می‌کنید، سپاسگزاریم.

لينک دسترسی به پرسشنامه:

https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0https://survey.porsline.ir/s/gwEWt0p0

دوستم ماکارونی روتست کن ازاین شکلک دارا--- یکم چرب وچیلی وپر رب باراول درست کن بزاربهش مزه بده کم کم سالم تردرست ش کن.اکثربچه ها ماکارونی دوست دارن....یاغذاهایی که دستش بگیره مثل کوکو کتلت ...دوتابزارتو بشقاب کناردستش....بهشم هی تکرار نکن...یا با دوستاش که هست تشویق خوردنش کن....دوستاش بخورن اینم میخوره اگر نزدیکتون بچه ای هست خیلی خوب میشه..ولی دوستشو هیچوقت بهترنشون نده...بگووو ببینم کی هام بزرگتری میکنه؟؟ من با دوقلوهام که یکی ش بد غذاس اینطوری ی م میخوره...پیراشکی گوشت یا سیب زمینی هم خیلی دوست دارن بچه ها تست کن عزیزم

2810