2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایرانی من ی مارکی گرفتم اگه اشتباه نکنم برگ سبز بود، مرگ نداش

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜

من لباسا دخترم مارک nini moon خریدم راضیم.یکی دیگم مارک چیاکو بود بد بود جنس شلواراش کش میومد دون دون میشد نازک بود 

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
بنظرم برا نوزاد لباس مارک نگیرین نوزاد رشدش ثانیه ایه حیفههه

برای بیمارستان چی بگیرم شیک باشه؟این ست بیمارستانیا قشنگ نیستن بنظرم.راستی نی نی زمستون بدنیا میاد یکدست ببرم کافیه؟

برای بیمارستان چی بگیرم شیک باشه؟این ست بیمارستانیا قشنگ نیستن بنظرم.راستی نی نی زمستون بدنیا میاد ی ...

نه منم ست بیمارستانی دوس نداشتم.

تو بیمارستان بیشتر از دوتا تیک نمیزارن تنش کنی

ولی حتما دو دست لباس ببر ممکنه یکیو کثیف کنه

دختر من تو لباسش پی پی کرد😂

برو سیسمونی فروشیا بگو برا نوزاد دنیا اومدنی میخای انقدددد لباسای قشنگ و گوگولی ای هس

ببین اگ خاسی سر همی بگیری حتما ازین مدلا بگیر ک قسمت خشتکش دکمه میخوره اونای دیگ خیلی سخته برا تعویض بچه

عزیزم برای بیمارستان سایزصفربگیرم؟واینکه چندتیکه ببرم؟سرهمی هم ببرم؟چون زمستونه

ببین بچت اگه ریزه بگیر ولی بچه درشت باشه سایز ۰ واسه یکهفتشه

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
عزیزم برای بیمارستان سایزصفربگیرم؟واینکه چندتیکه ببرم؟سرهمی هم ببرم؟چون زمستونه

کلاه ببر جورابم ببر

بعد قنداق فرنگی و پتو هم بردار برو سیسمونی فروشی بگو بچم زمستون میاد خودش راهنماییت میکنه

بستگی ب وزن بچت داره

بعضی لباسا خیلی کوچولو ان

نه منم ست بیمارستانی دوس نداشتم. تو بیمارستان بیشتر از دوتا تیک نمیزارن تنش کنی ولی حتما دو دست لب ...

مرسی عزیزم.بنظرت اینایی که پا ودستکش داره بگیرم؟فقط سرهمی ببرم؟یا زیردکمه ای و استین بلندوشلوار؟پتودورپیچ وقنداق فرنگی هم لازمه؟کریرهم دارم

ی پارچه سفید هم ببر بندازی تو صورت بچه موقع ترخیص از اون فاصله تا ماشین باد نره تو بینیش

آره اون موقع خیلی سرده هوا نباید هوای سرده دماغ وگوشش بخوره کلا زایمان تو زمستون سخته بچه هم کلی لباس ضخیم وزیادمیخواد