2777
2789
عنوان

دوست پسرم یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 15494 بازدید | 84 پست
ببین عزیزم تو خیلی کار اشتباهی کردی ..اول اینکه با اینکه دلت با اون اقا نبود باهاش رابطه داشتی جلو و ...

میدونم اشتباهش خیلی بد بوده ولی بخدا خدا بخشنده اس گناه داره کم سن و ساله دلم براش میسوزه عقلش نرسیده الان باز فکر خودکشی داره نمیدونم چیکارش کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگ بچه بودی الان واقعا نمیدونه چیکار کنه باز زده به سرش خودشو بکشه ک همه راحت شن 

خود کشی واس انسان های ضعیفه

بعدم اخرتش ب باد میره برا کی برا چی ارزش نداره بخدا

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته
به نامزدش میخواسته بگه ک خانواده خودش کتکش زدن

خوب یه روز که با پسره تنهاست  بگه 

🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من  لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️
خود کشی واس انسان های ضعیفه بعدم اخرتش ب باد میره برا کی برا چی ارزش نداره بخدا

بچس نمیفهمه هرچی میگم میگه تو گناه غرق شدم خانواده خودم از من تو عذابن اون خانواده بنده خدا هستن به نامزدم خیانت کردم پا رو دلم نمیتونم بزارم با نامزدم نمیتونم زندگی کنم

اگه از اینم طلاق بگیری

شک نکن اونم ولت میکنه چون بالاخره میفهمه بهش دروغ گفتی

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بچس نمیفهمه هرچی میگم میگه تو گناه غرق شدم خانواده خودم از من تو عذابن اون خانواده بنده خدا هستن به ...

گناهی هس ک قابل بخششه خدا این گناه رو شاید ببخشه ولس خود کشی رو ن

بگو اگ هیچ جوره راهی نداره برای ادامه زندگی باشوهرش هر طور شده با پادر میونی بزرگترای فامیل پدرشو راضی کنه برا طلاق

اما از طرف من بهش بگو اگ طلاق بگیره با اون اقا هم ازدواج کنه کم کم عیب های اخلاقی و رفتاریش رو میشه چون الان دوسش داره نمیتونه واقعیت ها رو ببینه

من اگ بودم سعی میکردم رابطمو با شوهرم درست کنم

هیچ جا هیچ خبری نیس اسمون خدا همه جاش ی رنگه

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته

[QUOTE=306985368]ازدواج فامیلی بوده هیچکس راضی به جدایی نیست [/QUOTEببین ازدواج فامیلی که خیلی بهتره حداقل طرفشو میشناسه میدونه چه ادمیه چرا دل در گروه کسی داده که نمیدونه ...من توی دوران دانشگاه یه اقای خواستگارم بود به طاهر ادم خوبی بود وبعد از چند باری که صحبت کردیم در ارتباط بودیم متوجه شدم از نطر اخلاقی کلا دیونه تشریف داره فقط داره نقش بازی میکنه و بعد ها متوجه شدم حتی اعتیاوم داره که اصلا یه چیز عقب با یه فامیل ازدواج کردم تا تو شرتشم خبر داشتم خخخخ راحت دارم زندگیمو میکنم ..چرا فک میکنه اون قریبه خوبه این ادمو داره از دست میده