ران مرغ و سینه مرغ رو چرخ کنین یکمم چربی که کبابش خشک نباشه
فلفل دلمه رنگی زرد و قرمز و سبز و پیاز رو هم همراهش
جعفری خورد شده
ادویه یکم آرد سوخاری هم اضافه کنین و اندکی زعفران
توی تابه موادو پخش کنین بعد مثل سیخ گرفتن جدا کنید روی شعله اولش در تابه باز باشه که خشک نشه و همزمان زعفرونم بزنین روشون خوشرنگ بشن
یا سینه مرغ رو سرخ کنین و تیکه تیکه بشه باهاش پیتزا درست کنین
یا ساندویچ مرغ که میشه با چیزای مختلف درست کرد مثلا مرغ و ذرت و فلفل دلمه و قارچ و این چیزا بعدشم گریل بشه