2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگه سرخ کن داری،چند تیکه مرغو طعم دارکن مثلا نیم ساعت بزار تو ابلیمو وپیاز و سیر و زردچوبه و ادویه و یکمم روغن بعد از نیم ساعت بزار تو سرخ کن چند تاگوجه م بزار کنارش بابرنج کته بخورید خیلی خوشمزس

ساندویج مرغ 

تو آب بپز یا هم تیکه تیکه کن تو سرخ کن یا تابه بذار با آب خودش بپزه در پایان با ادویه و پیاز تفت بذه دوست داشتی پنیر پیتزا بزن با کاهو و گوجه بخورین

یاهم همون تیکه های کوچیک مرغ سس بزن با ادویه و زعفران تو تابه کباب کن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

ران مرغ و سینه مرغ رو چرخ کنین یکمم چربی که کبابش خشک نباشه

فلفل دلمه رنگی زرد و قرمز و سبز و پیاز رو هم همراهش

جعفری خورد شده

ادویه  یکم آرد سوخاری هم اضافه کنین و اندکی زعفران

توی تابه موادو پخش کنین بعد مثل سیخ گرفتن جدا کنید روی شعله اولش در تابه باز باشه که خشک نشه و همزمان زعفرونم بزنین روشون خوشرنگ بشن

یا سینه مرغ رو سرخ کنین و تیکه تیکه بشه باهاش پیتزا درست کنین

یا ساندویچ مرغ که میشه با چیزای مختلف درست کرد مثلا مرغ و ذرت و فلفل دلمه و قارچ و این چیزا بعدشم گریل بشه 

من امروز اینجوری درست کردم یک پیاز و نصف ففل دلمه ای و یک حبه سیر خرد کردم باروغن  زردچوبه تف دادم سبک که شد مرغامو که با لیمو تازه و نمک فلفل طعم دار کردم خوب سرخ کردم جوری که طلایی شد  بعد نصف فنجان اب ریختم گذاشتم بپزه بنظرم خیلی خوب شده اخرم لیمو ترش تازه میریزم برنجم دمی کردم

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

میتونی زعفران دم کرده بریزی تو قابلمه بعد ران مرغ به تعداد بچین کف قابلمه در نهایت برنج آب کش شده بریز روش خیلی خوب میشه قالبی برگردون

میتونی برای ته دیگ از ماست و زعفران هم استفاده کنی

جوجه چینی (سینه مرغ رو نواری خورد کن بکساعت بزار توی خمیر بنیه وبعد از یکساعت سرخ کن .)هم با سیب زمینی و سس تار تار میشه خورد هم با پلو  و گوجه سرخ شده کنارش .برای خمیر بنیه هم اگر دلستر در دیترس نبود شیر و یا حتی اب میتونی بریزی 

هوای حوصله ابریست😔😔😔