2777
2789
عنوان

مراحل ای وی اف من

49 بازدید | 7 پست

✨مراحل ای وی اف من✨

قسمت اول🦋

سلام خدمت شما دوستان عزیزم🤝

من تصمیم گرفتم تجربه ای وی افم رو یادداشت کنم تا اگر عزیزی مجبور شد بسمت این روش برای باردار شدن بره،از این روش مطلع باشه👀

من و همسرم دو سه سال هست ازدواج کردیم و سنمون زیاد بالا نیست .. مشکل از من هست که تنبلی شدید تخمدان دارم و الحمدالله همسرم تا به الان مشکلی نداشتن🤲

دارو درمانی ، طب سنتی ، اصلاح سبک زندگی به روش دکتر تاجیک رو طی کردم..بهتر شدم اما متاسفانه باردار نشدم  و بخاطر همین قضیه مجبور شدم برم سمت کلینیک درمان ناباروری نوین مشهد.

اونجا دوباره یک دوره، دارو درمانی انجام دادن بوسیله قرص لتروزون و هاش ام جی که متاسفانه بیش از حد تخمدان هام تحریک شدن ..

زیر نظر دکتر محمدی هستم و ایشون صلاح دیدند مستقیم برم ای وی اف!

الان سیکل ای وی اف رو شروع کردیم..

بهمون امپول سینال اف و هاش ام جی دادند بصورت دو پودر و یک قطره از شب دوم پریودی تا شب هشتم باید تزریق کنم

و دوعدد امپول ستروتاید دادند که باید روز نهم سیکل برم سونوگرافی و باخودم همراه یخ ببرم که اگر لازم بود اونجا بهم تزریق کنن.

فعلا روز پنج سیکلم هست و انشاءالله در ادامه هم مراحل رو براتون مینویسم✍

به امید سبز شدن دامن همه منتظر ها🤰🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز ده انتقالم پنج روز دیگه باید آزمایش بدم

لکه بینی دارم برام دعا کن مثبت بشم

از آبان ۹۸ تو اقدام بودم .یکسال بعد  چند تا جنین فریز کردم...سه ماه بعد انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭برای سومین بار دی ۱۴۰۳ انتقال دادم...بازم منفی شد

من امروز ده انتقالم پنج روز دیگه باید آزمایش بدملکه بینی دارم برام دعا کن مثبت بشم

ان شالله که بارداری گلم

واسه منم دعا کن

الهم صل علی محمد و آل محمد  یک صلوات واسه سلامتیمون میفرستی؟