2777
2789
وای عزیزم خیلی سخته خدا رحمت کنه وصبرتون بده مامان بزرگ منم خیلی خیلی خوب بود دو ساله از دستش دادیم ولی هنوزم که هنوزه باورمون نمیشه مامانم گریه میکنه میگه خدایا منم بگیر برم مادرمو ببینم دلم براش تنگ شده میگه گریه میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا بهت صبر بده خیلی سخت داغ عزیزترین ها هفته دیگه اولین سالگرد پدرم دلم خیلی تنگ براش خیلی سخت دیگه نتونی ببینیش ولی خب زندگی چیکار میشه کرد باید تحمل کرد
ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
ممنونم ازدلداریه همتون خد اپدرتو بیامرزه دختر بهارجان ولی هیچ داغی سوزناکتراز ازازدست دادن مادرنیست مادرستون زندگیه مادره که همه رودورهم جمع میکنه خودم زود مامان شدم تا تنهاییم پرشه ولی نشد دوران بارداری وزایممان وبچه داری بدون مادر خیلی سخت بود
یه وقتایی که باهمسرم دعوام میشه داغون میشم بیشتردلم تنگ میشه حس میکنم دیگه کسیو ندارم نگرانم بشه باناراحتیه من ناراحت شه این مادره که هرچقدربراش بدخلقیو عصبانی بشی بازم عاشفانه دوست داره هیچ کس جای مامانو نمیگیره حتی پدر یا همسر