2777
2789
عنوان

فرهنگیان

218 بازدید | 25 پست

سلام بنده پشت کنکوری رشته ریاضی هستم به دلایل مشکلات روحی که پشت سر گذاشتم نتونستم خیلی خوب بخونم و درصد های خوبی کسب نکردم ولی تونستم با همون درصد های کم تونستم رتبه خیلی بهتری نسبت به پارسال کسب کنم 

و با سهمیه پنج درصد تونستم رتبه 2743 و تراز 5660 رو کسب کنم و فرهنگیان هم مجاز شدم چیزی که بخاطرش تصمیم گرفتم یکسال بمونم یکی از رفیقام از چندین نفر که رفته بودن مصاحبه پرسیدن و گفته بودن چون سهمیه داره دعوت میشه و احتمال قبولی بالاست میخواستم بدونم نظر شما چیه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رتبت با این تراز معجزست چ میکنه این سهمیه

چه میکنه این بازیکن 😂😂😂

تازه پدرم حرص میخوره که من فقط ده درصد میخوام تا بیست و پنج و حق ما رو خوردن چون کاری به کنکور ندارما خیلی از ما بهتره خب امکانات چیزایی که بهشون میدن من پدرم موجب هست 15 درصد 

صبر کن ببین اگه دعوت شدی میخونی چیزی نداره که از الان ..

چرا اتفاقا عزیزم خیلی چیز داره سوالات دینی احکام سیاسی جدا از اون سوالات روانشناسیش و حتی یه قسمت بهت میگن تدریس کن دلم میخواد ان شاء الله دعوت شدم کاملا مسلط باشم من یکسال صبر کردم بخاطرش دعا کنید قبول شم همین امسال 

چه میکنه این بازیکن 😂😂😂 تازه پدرم حرص میخوره که من فقط ده درصد میخوام تا بیست و پنج و حق ما رو خ ...

جدی بنظرم حلال نیس کلا حالا هر چند درصد چون بقیه راضی نیستن با تراز ۶ هزار میشه رتبه حدود هجده هزار بطور اورد ک هیچجا جز پیام نور راه نمیدن ..والا من سهمیه شمارو داشتم شریف اورده بودم فرهنگیان ک چیزی نیس

چرا اتفاقا عزیزم خیلی چیز داره سوالات دینی احکام سیاسی جدا از اون سوالات روانشناسیش و حتی یه قسمت به ...

ایشالله قبول میشی عزیزم 

ولی من خودم دوبار مصاحبه رفتم میدونم چجوریه 

ایشالله قبول میشی عزیزم  ولی من خودم دوبار مصاحبه رفتم میدونم چجوریه

اره تو مصاحبه ام کافیه چادر سرت باشه و سهمیه ای باشی یکمم سیبیل داشته باشی چیزی بیشتر ازین نمیخان ..دیدم ک میگم 

جدی بنظرم حلال نیس کلا حالا هر چند درصد چون بقیه راضی نیستن با تراز ۶ هزار میشه رتبه حدود هجده هزار ...

عزیزم این کشور بابت کاری که پدرم کرده یسری امتیاز بمن داده لازم بذکر هست که اینم بگم کل امتیازاتی که به بچه ها دادن تو کل کشور فقط سی درصد دانشگاه ها بما ها تعلق داره و هفتاد درصدش برای بقیه اس و حتی ماها هم داریم با هم رقابت میکنیم فقط میدونم این حقیه که کشور به بچه های این افراد داده حلال یا حروم بودنش هم میتونین زنگ بزنید بپرسید 

و یه چیز دیگه من با همین سهمیه پارسال هیجا قبول نمی‌شدم رشته خوب و فکر نکنید که خودمم زحمت نکشیدم حتی اگر سهمیه آم داشتی باشی باید یه زحمتی بکشی که رتبت تو اون سهمیه خوب بشه 

اره تو مصاحبه ام کافیه چادر سرت باشه و سهمیه ای باشی یکمم سیبیل داشته باشی چیزی بیشتر ازین نمیخان .. ...

خب چادر که اوکیه چون واقعا چادری هستم 

سهمیه هم که اوکی

سبیلانم هم که دست نزدم 😂

جدی بنظرم حلال نیس کلا حالا هر چند درصد چون بقیه راضی نیستن با تراز ۶ هزار میشه رتبه حدود هجده هزار ...

و اینکه میگید شریف عزیزم من پارسال با این سهمیه حتی آنقدر کم آوردم که حتی رغبت نکردم انتخاب رشته کنم حتی اگر سهمیه من مال تو بود بهت آین قول رو میدادم بدون زحمت شریف قبول نمیشی و منم امسال بی زحمت نبودم بابت اینکه رتبه بیاری حتی تو این سهمیه هم باید زحمت بکشی