2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست
عزیزم این کشور بابت کاری که پدرم کرده یسری امتیاز بمن داده لازم بذکر هست که اینم بگم کل امتیازاتی که ...

عزیزم با توجه به ترازت و اینک رشتت با من یکیه اینو گفتم ک خودم دقیقا میدونم بدون سهمیه رتبه الانتون حدود ۲۵ هزار میشد ..سی درصد خیلیم زیاده  و اینک پدرتون رفتن جنگ تاثیری روی سطح سواد شما نداره حالا اگ خود فرد میرفت جنگ یچیزی ولی پدر دیگه خیلی بی ربطه ..تازه حقوقم میدن از جیب مردم 

و اینکه میگید شریف عزیزم من پارسال با این سهمیه حتی آنقدر کم آوردم که حتی رغبت نکردم انتخاب رشته کنم ...

ببین رفیقم رتبش شده بود ۱۴۰ کشوری بعد جلو چشمش واسه یه دانشگاه خاص مصاحبه دار یکی ک رتبش دوهزار تا بالاتر بود و چادری بود و سهمیه داشتو گرفتن ولی اونو نه 🙂 ینفر دیگه ام با تراز خودم بهشتی اورد با سهمیه ...شریفم قطعا شدنیه تراز شما زیادی پایینه زیر هفت هزار اصلا نمیشه قبول شد بدون سهمیه تو فرهنگیان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم با توجه به ترازت و اینک رشتت با من یکیه اینو گفتم ک خودم دقیقا میدونم بدون سهمیه رتبه الانتون ...

اینکه اولا رتبه من خیلی کمتر از بیست و پنج هزار وقتی نمیدونی مجبور نیستی حدس بزنی 

دوما برو بالا یه نگاه بنداز به تایپیک من سوال من راجب فرهنگیان هست نه اینکه آیا حلاله یا حرومه چه بسا خودتم داشتی راحت استفاده میکردی واسه حلال حرومیش اگه مشکل داری زنگ بزن مرجعیت انگاری شما با من مشکل داری آره رو سطح سواد من اثری نداره ولی امکاناتی که این دولت داده به پدرم خیلیم پدرم راضیه که ازش استفاده کنم و پولی که از جیب این مردم داره میره خب 

اگر چندین سال پیش پدر من یا امسال پدر من یا کسایی که پدرشون شهیده و زیر خروار ها خاکه نبودن الان کشوری وجود نداشت که بخوای راجب سهمیه با من بحث کنی وقتی نمیتونی یه بچه جانباز رو ببینی خیلی از این جانباز هارو شماهایی که چشم دیدن سهمیه اشون رو ندارید حتی یک ساعت یک ساعت نمی‌تونید پدرشون رو تحمل کنید 

آره سی درصد خیلیه ولی هفتاد درصد واسه بقیه اس اگه کسی زحمت کشیده بود حالا نمی‌نشست بشینه حرص منی رو بخوره که سهمیه دارم 

ببین رفیقم رتبش شده بود ۱۴۰ کشوری بعد جلو چشمش واسه یه دانشگاه خاص مصاحبه دار یکی ک رتبش دوهزار تا ب ...

اوکی حرفت درست اونو گرفتن ولی یچی بهت میگم رفیق تو اصلا با اون سهمیه دار مقایسه نشده بود سهمیه دار ها بین خودشون رقابت میکنن اینکه اونو گرفتن دلیل نمیشه که فقط بخاطر اون دوست شما حذف شده باشه 

اینکه اولا رتبه من خیلی کمتر از بیست و پنج هزار وقتی نمیدونی مجبور نیستی حدس بزنی  دوما برو ...

مرجع  کدوم خر یه ؟؟ ای کاش مملکت خراب میشد تا اینک دست شماها نیوفته  معلومه عرزشی هستی باهات دیگه حرفی ندارم از سهمیه و چادرت معلومه 

مرجع  کدوم خر یه ؟؟ ای کاش مملکت خراب میشد تا اینک دست شماها نیوفته  معلومه عرزشی هستی باه ...

جالبه آدمارو از روی سهمیه وچادرشون قضاوت میکنی وقتی از اول شروع میکنی به توهین توقع همینم باید میداشتی اتفاق منم فکر میکنم بحث با شما هیچ فایده ای نداره 

اوکی شبتون خوش

آدمیزاد که چادر سر نمیکنه چادر فقط واسع حیوونای عرزشیه عزیزم توقعیم نمیره ازت بای

کافر همه را به کیش خود پندارند ما ارتشی نیستیم داوطلب جبهنه رفته مثلا برای حفاظت یکی از آدمایی که تو هستی هه 

اوکی حرفت درست اونو گرفتن ولی یچی بهت میگم رفیق تو اصلا با اون سهمیه دار مقایسه نشده بود سهمیه دار ه ...

اون دنیا جواب خدا رو هم بده تو و پدرت

چون واقعا راضی نیستیم

هر چند فکر نکنم قبول بشید ترازتون خیلی کمه

هر کس خواست بهم اطلاع بده تا براش قرآن بخونم.در تاپیک های خودم و یا دیگر دوستان میتونید بگید.🙏🏻🌹خدایا قرار ده، بی‌نیازی را در روح و روانم و یقین را در دلم و اخلاص را در عملم و نور را در دیده‌ام و بصیرت را در دینم و مرا به اعضایم بهره‌مند کن و گوش و چشمم را دو وارث من گردان و مرا بر آن‌که به من ستم روا داشته پیروز کن و در رابطه با او انتقام و هدفم را نشانم ده و چشمم را بدین سبب روشن گردان.خدایا گرفتاری‌ام را برطرف کن و زشتی‌ام را بپوشان و خطایم را بیامرز و شیطانم را بران و بدهکاری‌ام را ادا کن و برایم معبودا در آخرت و دنیا درجه‌ای برتر قرار ده.(بخشی از دعای عرفه)