2777
2789
عنوان

نوع عملم تایید شد بای پس کلاسیک

562 بازدید | 36 پست

امروز بهم نوبتم رو میدن فک نکنم بیشتر از یهفته دیگه مونده باشه که بتونم غذا بخورم 😭

به خواهرم گفتم فردا ظهر برام کشمش پلو درست کنه برای اخرین بار

دختر خالمم قرار پس فرداش برام قیمه بزاره 

زن داداشمم گفتم مرغ شکم پر و شب هم ماکارونی پرملات 

یکی دیگشم گفته برام لازانیا و مرغ سوخاری میکنه

خالمم گفته برات قرمع سبزی درست میکنم 

خودمم میخوام برا اخرین بارا برم یه جعبه باقلوا بخرم و بخورم 

چرا من چاااق شدم و باید از تمام عشقم که غذاست بگذرم 😫😫😫😫😫😫😫

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هزینه چقدر شد؟ بی ام آی شما چند بود؟

هزینه جزئی زیادع دارع ولی خود عمل ۶۵

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
حالا خودتو نترکون   آخرین بارت نیست دور از جونت،بعدشم میخوری

نبابا بعدش تا یماه که فقط ته استکان مایعات تا ۶ماهم درست نمیشم بعدشم باید رعایت کنم 😢

سلام

نترس 

عالیه

دخترباجناق داداشم خیلی اندامش عالی شده

همین عمل رو  انجام داد ۴۰ کیلو  لاغر شد

هزینه ی عملش شد۵۰ میایون

تو تهران دوسال پیش

همیشه ازاین غذاها خوردی که چاق شدی دیگه

چرا رعایت نمیکنی؟؟

چقدر آدمهای مهربون دورت هست . خدا برای هم حفظتون کنه.

ممنون عزیزم ولی معمولی هستن مهربون اونجوریم نیستن به وقتش همین زن داداشا پوستمو میکنن😂

سلام عالیه دخترباجناق داداشم انجام داد ۴۰ کبلو لاغر شد۵۰ میایون پول عملش شد تو تهران دوسال پیش هم ...

چون شکمویم عاشق غذام

نبابا بعدش تا یماه که فقط ته استکان مایعات تا ۶ماهم درست نمیشم بعدشم باید رعایت کنم 😢

وای تا یک ماه برای غذا جونت در میره خودم کشیدم دیگه وای واااای فکر کن غدا جلو روت نمیتونی بخوری حتی از خوراکی هایی که الان حالت به هم میخوره اون موقع برای یه قاشق خوردنش التماس میکنی😂😂😂اما خوبیش اینکه هر روز میری رو ترازو یک کیلو از روز قبل پایین تری بعد یک ماه که غدا خوردن شروع میشه میگی خدا رو شکرررر مثلا اولین غدات دو تا بال و کتف او ناراحت میگی آخه این کجامو میگیره خیلیییی حجم بیشتری دلت میخواد خیلی خیلی اما وقتی اولین بال کبابی و خوردی و دیدی اصلاااا نمیتونی و جا نداری دومی و بخوری اونجاست که شگفت زده میشی😂😂

2810