2777
2789
چقد کنجکاو شدمم  سر بسته نمیتونی بگی؟ البته اگه برات خطری نداره گفتنش  دعا میکنم عزیزم ...

دو نفرن که طبق گفته خودشون میخوان من و شوهرم از هم طلاق بگیریم 

و دست به هرررر کاری میکنن برای رسیدن به هدفشون 

به صغیر و کبیر رحم نمیکنن 

هی نقشه میکشن که بخاطر نقشه هاشون یه بچم چند روز بعد به دنیا اومدن بختطر مشکلی که اونا عاملش بودن فوت کرد

یه بچه دیگمم کاری به سرم اوردن که افتادم به خونریزی و داشت سقط میشد که رسیدم بیمارستان بستری شدم و تحت نظر بودم و تا آخر بارداریم ازشون فراری بودم تا زایمان کردم 

هنوزم همونن دارن برا رسیدن به هدفگشون تلاش میکنن 

آوازه نقشه هاشون به گوشم میرسه انقدددر گریه میکنم شوهرم میگه مطمئن باشه منوتو از هم جدا نمیشیم ولی میگم اینا افریطن هر کاری ازشون بر میاد کسایی که یه بچمو نفله کردن و بکی دیگم نزدیک بود سقط کنن فک میکنی از چی میترسن هیچی براشون مهم نیس جز هدف خودشون 

باور میکنی همه نمازاشون سر وقت میخونه هرروز زیارت عاشورا میخونن هسچی روزه قضا ندارن همه اعمالشون بجا میارن 

من بخاطر اینا از دین دلرم نفرت میگیرم 

اخه ککشونم نگزیذه هرروزم پیشرفت میکنن 

فقط موندم خدا کجاس چرا نمیبینه

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
دو نفرن که طبق گفته خودشون میخوان من و شوهرم از هم طلاق بگیریم  و دست به هرررر کاری میکنن برای ...

ایشالا سر بچه هاشون بیاد 

خدا ازشون نگذره چقدر ادما بی رحم شدن 

بخدا منم دنبال عدالت خدام خیلی وقته

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا سر بچه هاشون بیاد  خدا ازشون نگذره چقدر ادما بی رحم شدن  بخدا منم دنبال عدالت خدا ...

ایشالله خدا همه این حیوونایی که با جون و زندگی مردم بازی میکنن رسوا کنه 

انشالله جون و زندگیشون به باد بره

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)