2777
2789
وقتی تو شکمم بود بله خودم کتک زیاد خوردم به شکمم میزد  شوهرم عقلی نداش امان از کسانی که باعث م ...

امیدوترم خدا تاوان دلتو بچه معصومتو بده 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
اخی فرشته کوچولو  خدا بهت صبر بده عزیزم

ممنون 

دعا کن برام 

توروخدا دعا کن شر این حیوونا تموم بشه 

دعا کن آروم بشه دلم 

نفسم بالا نمیاد 

دارم دیوونه میشم

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون  دعا کن برام  توروخدا دعا کن شر این حیوونا تموم بشه  دعا کن آروم بشه دلم&nbs ...

چقد کنجکاو شدمم 

سر بسته نمیتونی بگی؟

البته اگه برات خطری نداره گفتنش 

دعا میکنم عزیزم برای آرامش دلت

اگه افغانی ای از کشورم برو بیرون تا ننداختمت بیرون ((:      با امضام مخالفی؟ میتونی نخونیش
ممنون  دعا کن برام  توروخدا دعا کن شر این حیوونا تموم بشه  دعا کن آروم بشه دلم&nbs ...

دعا میکنم 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 
امیدوترم خدا تاوان دلتو بچه معصومتو بده 

الهی حدا بشنده حرفتو 

دیگه صبرم تموم شده 

هرروز بچم جلو چشممه 

اون روزا 

کتکا 

اذیتا 

دعواها تو حاملگیم 

همممشششون جلو چشممه

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)

عشقم خیلی دلم برات تنگ شده بیا.دنبالم زود بریم سر خونه زندگیمون 

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  
عشقم خیلی دلم برات تنگ شده بیا.دنبالم زود بریم سر خونه زندگیمون 

ایشالله بیاد 

تو بهترین اتفاق زندگی منی ، بهترین عشق و بهترین رفیقمی(:
جای همه نداشته های دنیارو واسم پر کردی کنارت آرومم و آرامش رو بهم دادی.. :)))))))
قشنگ ترین و با ارزش ترین سرمایه منی ، نیمه پیدای منی..
خوشحالم که دارمت و مال من شدی هیچی قشنگ تر از داشتنت نیست ایمانَ من :)♡
بیشتر از هر کسی تو دنیا دوست دارم و عاشقتم تو تعریف نشدنی ترین حس منی.♥️

تا قبل تو فکرشو نمیکردم وارد رابطه‌ای بشم که کلی ازش دورم و امکانش نیست همدیگرو لمس کنیم :)))

من هیچوقت نتونستم بغلت کنم، نتونستم خندهاتو از نزدیک ببینم، نتونستم گرمای دستات رو با پوست و جونم حس کنم، نتونستم زل بزنم توو چشمات، نزدیک نبودیم و کلی از هم دور بودیم، اما هیچوقت این دوری باعث نمیشه علاقم نسبت بهت کم بشه!!!!

هروز بیشتر و بیشتر میشه، تو نزدیکترین ادم زندگیم، مهمترین ادم زندگیم، دوست داشتنی ترین ادم زندگی منی، مهم نیست کنارم نیستی و نمیتونم لحظهامو پر کنم از با تو بودن، مهم عشقیه که بین ما دوتاست، اره، یسری دوست داشتنا، یسری رابطه ها، یسری عشقا حتی اگه مجازی باشن از خیلی از رابطه‌های واقعی واقعی ترن، مهم قلب و احساسته، مجازی یا واقعی بودنش فرقی نمیکنه، عاشق که باشی همه چیزو به جون میخری حتی دور بودن از معشوق رو، من خیلی نیاز دارم به دیدنت از نزدیک، لمس کردنت، اما چاره‌ای جز روزشماری برای اون روز ندارم

❤️چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری
‏برآید از دلم آهی، بسوزد هفت دریا را❤️

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

الو خدااااا

آخه چرا؟؟؟؟

آخه چرا تقدیر منو انقد بد نوشتی . مگه من چ گناهی کردم 

چرا من؟؟؟؟؟؟ چرا من باید این همه درد و تحمل کنم؟؟!!!

اینا حق من نیس ..

خودت میبینی ک حال دلم چقد خرابه .کمکم کن رو پاهای خودم وایسم

نزار یه بلایی سر خودم بیارم ..

فقد کمکم کن ..🖤

کاش چن‌تا کهکشان دورتر بودم 🌙🖤