2777
2789
عنوان

مسافر کربلا

93 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی از اقوامتون رفته کربلا؟؟؟؟؟

هرچی زنگ میزنم بوق اشقال میخوره 

دلیلش چیه شما تونستین

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
نمیدونم چرا درخواست تو هم نیومد

بگو همینجا گلم اگه مهمه؟؟؟

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه مدته شروع کردی وزن شروعت چند بود و آیا وزنت تو این مدت تغییری کرده

من الان نزدیک یه ماهه شروع کردم وزنم تو ۸۰ بود البته ۸۰ و خورده ای 

من بلغم دارم برای همین خیلی زود لاغر میشم بیشتر وزنم ب خاطر آب تو بدنمه یا ب اصطلاح پف دارم 

زنیان مصرف میکنم روزی سه وعده ب اندازه ی قاشق غذاخوری فعلا برنجمم کم کردم چون برنج برام حکم بدی داشت نمیتونم کنار بزارم چون ریزش مو میاره 

من الان نزدیک یه ماهه شروع کردم وزنم تو ۸۰ بود البته ۸۰ و خورده ای  من بلغم دارم برای همین خیل ...

من مزاجم سرد صفراوی هست

من باید چکار کنم؟

و با این مزاج ایا شما شکم داشتی یا نه؟

من مزاجم سرد صفراوی هست من باید چکار کنم؟ و با این مزاج ایا شما شکم داشتی یا نه؟

باید بری عطاری یا از گوگل سرچ کن کم کم مدل غذا رو عوض کن روز ها پیاده روی داشته باش 

حالا ی چیز بگم اصلا رژیم چیز بیخودیه 

شما همون غذا رو کم بخور ب اندازه بخور باور کن لاغر میشی مصرف بستنی و نوشابه رو کم کن 

تو اینستا ی خانم هست صبورا جانباز بدون اینکه پیش دکتر بره تو خونه لاغر کرده حتما به پیجش سر بزن 

سایز کم کردن برای من خیلی سخته

برو ایروبیک عزیزم بهترین ورزشه 

دور شکمت چنده؟

اندازه نگرفتم فعلا ....ولی شکم و پهلو دارم 

بچه ها برن مدرسه میرم پیاده روی حتما