2777
2789
عنوان

کیا تجربه طلاق دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 21 پست
اگر پشتوانه مالی نداری جدا نشو زندگی بعد جدایی سخته

سر کار میرم

ب هرحال ی مهریه ای هم دارم

از نظر مالی ام قد ماشینی ک زیر پای شوهرمه خرج کردم تو زندگی

میتونم پرینت ۵ سال رو بگیرم و اثبات کنم

طلاهامم فروختم و ی زمین ب درد نخور خریدیم...

اگه اینا ک حق خودمه رو زنده کنم باز خیلی خوبه

مهریه پیش کش🤣

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
اول سعی کن یه ویزی بنامت کنه بعد هیچ وقت دادکاه اسمی از سرد بودن نبر 

چرا اسمی نبرم؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام درکت میکنم من چند روزی به شوهرم شک کردم همش میرفت بیرون عطر و ادکلن میزد تو گوشیش شنود گذاشتم د ...

شنود چجوری گذاشتی حوصلهداری بگی؟ برای منم بااینکه تعهد داده ولی باز دوباره دلم آشوبه ،منتها میدونم از طریق تماس  نیست پرینت بگیرم شنود تماس اپلیکیشنای دیگشم ساپورت میکنه؟

شنود چجوری گذاشتی حوصلهداری بگی؟ برای منم بااینکه تعهد داده ولی باز دوباره دلم آشوبه ،منتها میدونم ا ...

شنود بزن تو بازار میاره هر کدوم که نظراتش خوب بود رو گوشیش نصب کن ولی بالای گوشی الارم میزنه که تماس داره شنود میشه 

شنود چجوری گذاشتی حوصلهداری بگی؟ برای منم بااینکه تعهد داده ولی باز دوباره دلم آشوبه ،منتها میدونم ا ...

عزیز اگه شنود بود الان اکثرا اینو داشتند مچ همدیگر میگرفتند اینها بیشترشون فقط حرف اینکه مگه بااین برنامه وجود داشته دولتی ملتی نیست یانصبش سخت من که بااین زرنگ بازی ندیدم بیشتر برنامه خوندم ندیدم حالا ایشون بیاد خصوصی اسم برنامه بگه ماهم یاد بگیریم اگه گفتن 

مرسی عزیزم،اره متوجه شدم‌،من دیگه کلا بیخیال شدم سپردم به خدا❤️🙏

اینجا اصلا این که میگن خیانت شد زیاد جلب توجه نشون نده چون واکنش داره میپرن تو ونظر میدن وگرنه شنود بود الان دولت گریبان گیر این چیزها بود هرج مرج بیداد میکرد