2777
2789
عنوان

بارداری پنهان

| مشاهده متن کامل بحث + 8667 بازدید | 59 پست

یعنی مادرت ۳ تا بچه اینجوری بدنیا آورد آیا مادرت چاق بوده یان من ۷۰ کیلو ام چاق نیستم اما لاغرم نیستم یکم شکم بزرگ شده البته فقط شکمم.بچه های مادرت هر سه تا دختر بودن درسته؟پس چطوری باید بفهمیم بارداریم یان میشه از مادرت بپرسی ک حرکات بچه هاشو ضعیف حس میکرد یا اصلا خودش شک نمیکرد ک بارداره.موندم چیکار کنم 

من ۸ ماهه ک اصلا پرید نمیشم نبض شکمی هم دارم البته من صدای قلب زمانی ک چهارده هفته از آخرین پریدیم گذشت تو بهداشت دکتر ماما دستگاه گذاشت زیر نافم دقیقا از تو شکمم یعنی توی لگن صدای قلب میومد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرتون راسته ک میگن ممکنه ۲ سال طول بکشه اگه اینجوری باشه اصلا دوست ندارم بارداری پنهان داشته باشم.اگه ۹ ماه باشه پس باید یه ماه دیگه تکلیف من روشن بشه ک بارداری پنهان دارم یان.خودمم خندم میگیره میگم نکنه واقعا ماه بعد زایمان کنم😂😂.

[QUOTE=318569927نه مادرم ازدواج کرده نی قلیون لاغربوده بنده خدامدام میگفت الهی که مثل من نباشیدیاتامن هستم بچه دارشیدکه بفهمم بچه اول دختربودهنوز دوهفته به موعدم گفت بارداری فهمیدولی زنگ زدم دکترگفت بایدصبرکنی ازموعدت بگذره صبرکردم بی بی زدم مثبت شدمیخوام بگم ک مادرم ازروشکم‌دست بزنه میفهمه...شد سراین من دستگاه داشتم بایدبعدعیدبرمیداشتمش انقضاشده بود حالاطول کشیدتاخردادازمسافرت اومدیم من شکمم ورم کرده بوداسهال ورودل وهمه چی باهم اصلانمیتونستم بشینم فشارمیومدب معدم رفتم دکترگفتم دستگاروبردارنمیدونم حاملم یان....یه چندوقت گذشت مادرم میگفت حامله ای میگفتم ن یکم فرق کرده بودم یسری مادرشوهرم زنگ زدگفت رژیم گرفتی کاری ندارم ولی زیرچشمات خیلی گودافتاده حالابگومن ازعیداصلارژیم نداشتم زنگ زدم به مامانم گفتم میگه اینجوری گفت بخدابارداری حالاتوگوش نکن حالا ازاون موقع میرم دکترازمایش و....نشون نمیده هرماه پریودمیشم کم ولی دیگه راه رفتن فعالیت برام سخت شده نمیتونم دولاشم کفش بپوشم شکمم مثل توپ شده تانمیشه ...غروبا من شکمم نبض داره مثلایه روزمیزنه دوباره یک دوروزنیس دوباره میاد سری اخررفتم پیش دکترصدری خیلی قشنگ گفت توهم زدی هیچی نگفتم تقصیری هم نداره اخه چیزی ندیدشوهرم گفت ول کن ناراحت نباش بیااقدام کنیم من ک میدونستم حامله م گفتم بزاراین ماهم صبرکنیم خانمی ک شماباشی چندبارخوابش دیدن برام سه پشب پیش هم خیلی کمرم دردمیکرد شکمم انگارداشت سوراخ میشدازفشار دارازکشیدم همون جارودست گذاشتم دیدم سفته به شوهرم گفتم‌ببین خودش جمع کرده...الان من هرلحظه میگم خدا من یهودردم نگیره ...راستی الان فامیل ک هیچ همسایه هاهم میگن بسلامتی حامله ای چون قبلاشکم نداشتی الان شکمت گردشده😑الان همه میگن جنسیت چیه حالانمیدونن چهرشوهنوزندیدم...

یعنی مادرت ۳ تا بچه اینجوری بدنیا آورد آیا مادرت چاق بوده یان من ۷۰ کیلو ام چاق نیستم اما لاغرم نیست ...

ضعیف حس میکرده منم ضعیف حس میکنم هنوزبه لگدمحکم نرسیده...من نمیدونم چنووقتمه بحساب خودم آذر۷ماهم کامل میشه اگه ازتیرحساب کنم۶ماهمه

خب دیگ نرفتی صداقلب بشنوی؟؟امروزمیتونی برو

چرا بازم گوش دادم سه چهار بار آخرین بار تو بخش زایشگاه خود دکتر زنان دستگاه گزاشت و صدای قلب شنید و قکی سنو دادم هیچی نبود تودشو بقیع پرسنل فقط با تعجب نگام میکردن همین

ضعیف حس میکرده منم ضعیف حس میکنم هنوزبه لگدمحکم نرسیده...من نمیدونم چنووقتمه بحساب خودم آذر۷ماهم کام ...

من ک الان دیگه وارد ۹ ماه شدم ک هنوز پرید نشدم فقط یه ضربات کچک مث زمانی ک جنین ۵یا۶ ماهه هست وگرنه ضربه محکم اصلا و چرخششو واضحتر حس میکنم نمیدونم شایدم حرکت روده باشه و من توهم زده باشم اما من واقعا حس میکنم 

شنیدم ک بارداری های پنهان همه جنسیتشون دختره دیگه نمیدونم چرا

نمیدونم سالم باشه هرچی خدابخواد...خودت حواست به خودت باشه انشاله که به موقع دنیابیاد...من خودم مولتی ‌ویتامین اینامیخورم هرروز..

یکی بود رحمش رو در آورد که بچه دار نشه

ولی بارداری خارج از رحم رو تجربه کرد

وسطاش ی حس عجیبی داشت آزمایش مختلف داد نفهمیدن

دیگه آخراش متوجه شدن بارداره

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.