2777
2789
عنوان

بارداری پنهان

| مشاهده متن کامل بحث + 8667 بازدید | 59 پست

عجب 

پس بهتره خودتو معرفی کنی به عنوان عجائب هفتگانه ثبت شی 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برگاااااام😳😐

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
برو پیش مدقالچی تو نادری سونوگرافیش عاااالیه.بعد تو کجایی ک اینطوری تشخیص ندادن

من الان باغملکم اینجا سنو دادم رامهرمز هم سنو دادم ولی گفت هیچی نیست آزمایش بارداری هم دادم منفی بود اونم سه بار.بخدا خودمم گیج شدم البته بخاطر شکمم ک بزرگ شده بود ب زنان گفتم گفت احتمالا چاق شدی اما ۶ کیلو وزن کم کردم و فقط شکمم بزرگ شده ولی تو این ماه ک بقولی پنج ماه شده یک کیلو اضاف کردم .و این حرکاتش جنین ب سمت گاه مثانم و گاهی هم ب پهلو و پایین شکم حس میکردم اما فکر میکردم توهم زدم تا اینکه صدای قلبشو با داستگاه پخش کرد با ریتم کاملا منظم.دارم داغون میشم.

اگه کسی چنین تجربه ای داره لطفا راهنماییم کنه

من دبیرستانی بودم همچین چیزی شنیدم طرف به خاطر دل دردش رفت بیمارستان و زایمان کرد بچه هم خیلی باهوش و نابغه بود ولی بقیه شو ننوشته بود یا یادم نیست که چطور قبلش شک نکرده بودن

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

خداروهزاران بارشاکرم که خودم وخواهرم توی بدن مادرمون بصورت پنهان رشدکردیم نه سونو ن ازمایش نشون نمیداده...الان خودم چندماهه همینطورشدم تمام علائم بارداری دارم هرکی توخیابون غریبه واشنامیپرسن حامله ای؟منم میگم‌اره درصورتی که سونو وازمایش هیچی نشون نمیده..منم امروزمیرم بهداشت خداکنه که صدای قلبش بشنوم.....عزیزم اینجورحاملگیهارو دکترابسختی قبول میکنن من پیش هرکی رفتم یه پوزخندبهم زده ولی ما خداروداریم خداکنه دکترابفهمن تاخدانباشه هیچ اتفاقی نمیفته یکم ازغرورشون کم بشه

برو پیش مدقالچی تو نادری سونوگرافیش عاااالیه.بعد تو کجایی ک اینطوری تشخیص ندادن

عزیزم اینجورحاملگی هادست خداست که معلوم نمیشه من پیش بهترین سوگرافیست رفتم گفت من چیزی نمیبینم..

خداروهزاران بارشاکرم که خودم وخواهرم توی بدن مادرمون بصورت پنهان رشدکردیم نه سونو ن ازمایش نشون نمید ...

سلام گلم من الان دیگه ۸ ماهی میشه ک پرید نمیشم و یچیزی تو شکمم سنگینی میکنه و حرکتشو حس میکنم.شکمم بزرگ شده اما ن ب اندازه ی خانمی ک ۸ ماه بارداره.شاید ب پنج یا شیش ماهه ها بخورم وقتی ایستاده ام شکمم مثل سنگ میشه.ولی وقتی دراز میکشم شکمم نرمه و پهلوهام مث سنگ میشن.اما اینم یگم ک درد و حالت تهوع وحشتناک دارم بعد اینکه چند بار صدای قلب از تو شکمم اومد سنو انجام دادم اما هیچی نبود دکتر زنان احتمال بارداری حفره شکمی داد و یه مزخرفات دیگه اما سنو شکم و لگن هیچی نبود.حالا هم ک هنوز تو همون وضعیت گرفتارم ن شکمم کوچیک میشه ن سفتیش میره ن این حرکتایی ک حس میکنم تموم میشه جدیدا حرکتشو تو لگن نزدیک ستون فقراتم حس میکنم دیگه دارم دیونه میشم.اگه بچست پس چرا هیچی نیست اگه هیچی نیست پس این صدای قلب چیه.میگم نکنه کیست باشه نبض داشته باشه خودمم خنگ شدم.البته من دوتا بچه دارم یه دختر و یه پسر اصلا هم قصد بارداری نداشتم.اما این بلاتکلیفی داره دیونم میکنم آرزو دارم یه صب از خواب پاشم و پرید بشم.دیگه من مجبور شدم سی تی اسکن شکم و لگن انجام بدم.شنبه میرم دنبال جوابش ببینم تو شکمم چخبره.فقط امیدوارم بارداری پنهان نباشه چون تو همین نی نی سایت میگن ممکنه تا ۲سال بارداریش طول بکشه.من همین الانشم کم آوردم همش ترش میکنم اسید معدم میزنه بالا سر درد پا درد کمر درد گاهی شکم درد.اگه بارداری حفره شکمی باشه ک میگن ۱ در چند میلیونه و خطر مرگ میری بالایی هم داره دیگه بدتر.۹۰درصد احتمال مرگ مادر هست فقط میگم خدایا خودت ب دادم برس.خواهش میکنم اگر کسی چنین تجربه ای دارع منم در جریان بزاره

[QUOTE=318537022]منم شرایط شمارودارم نبض شکمی سفتی  وبزرگ شکم تنگی نفس راه رفتن ونشستنم مثل زن حامله ولی من پریودمیشم کم..نبض سمت ستون فقرات حالت تهوع شبانه خومریزی لثه سفتی وپری سینه افتادن خط بارداری ناحیه شرمگاهی تاناف ول سونو ازمایش منفی.....من خودم ویتامین اینامیخورم وگرنه دکترا قبول ندارن مادرمم ۳تابچه هاش اینطوری حامله بوده دکترانمیفهمیدن سرخواهربزرگم فقط یه دکتری که تحصیل کرده امریکابوده متوجه میشه میگه یه دستگاهی داشته کوچیک چراغ داشته میزاشته روشکم مادرم چراغش روشن میشده میگفته توبارداری به همه دکتراوسوگرافیهاهم فوش میداده...