2777
2789
عنوان

سلام به شدت نیازمند کمک هستم واسه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 96 بازدید | 72 پست
ماه غمگین پسر من دیروز در عرض نیم ساعت 4 بار گفت پی پی...هی بردم اوردم ...دوباره میدویید ماما پی پی...دوباره میبردم وای اخر اومد بیرون تو شورت کارشو کرد یعنی داشتم منفجر میشدم بزور جلو خودمو گرفتم و طبیعی جلوه دادام خودمو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من دخترم رو دکتر بردم گفت به هیچ وجه شیاف استفاده نکن پارافین مایع و پودر پیدرولاکس داد براش و گفت باید با وازلین پشتش رو دایم چرب کنم تا وقتی شکمش میخواست کار کنه زخم نشه چون یبوست شدید گرفته بود
اره بخدا من که دو سه روزه در خفا گریه هم میکنم پسر من پستونکی بود وحشتنااااک همش میگفتم خدایا پستونک رو بگیرم من فقط.پوشک خییییلی برام راحته میدونم خخخخ حالا گیر کردم توش
چقدر سخت بچه هاتونو از پوشک گرفتین .کل پوشک گرفتن من فقط یه روز طول کشید بعدش خودش میرفت دستشویی از سه سالگیم خودش خودشو میشوره .
وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...
برام جالب بود چون پسرمن اصلا نمیترسید .البته هروقت مایعات زیاد میخورد من میبردمش دستشویی منتظرش واینمیستادم اون بگه .
وکسی چه می داند تو روی همه مسکنهایی جهان را کم میکنی...